Guðrún Gestsdóttir - Psykolog

Guðrún Gestsdóttir

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er som psykolog kontant og nænsom. Guðrún Gestsdóttir - Psykolog

Beskrivelse

Velkommen. 
Mit navn er Børge Rønnest. Jeg er autoriseret og uddannet klinisk psykolog. 

Jeg er som psykolog kontant og nænsom.  
Jeg skaber hurtigt en tryg relation til de mennesker, jeg arbejder med og dermed får jeg også hurtigt et overblik over den sammenhæng jeg befinder mig i. Og med min kontante og nænsomme stil oplever mennesket, gruppen og/eller arbejdspladsen en høj grad af intensitet. 
Jeg bliver hyret for at der skal ske udvikling og det er det, jeg kan få til at ske. 

Jeg har efterhånden været psykolog en del år. 
Jeg har i hele min karriere beskæftiget mig med supervison og coaching. Det er blevet en væsentlig del af mit arbejde. Jeg har arbejdet med efterhånden mange områder, lige fra medarbejderne i Seest katastrofen til en bred vifte af medarbejdergrupper og enkeltpersoner. Jeg befinder mig godt som supervisor, finder hurtigt ind i hvor supervisanten er og arbejder derud fra. 

Jeg har derudover arbejdet en hel del med enkeltpersoner og grupper der oplever at deres faglige og personlige grænser er blever krænket. Et arbejde der ligeledes passer fint til min vel nok rimelige nænsomme men direkte stil. 

Jeg har været leder og har foranstaltet lederuddannelser - og har derudover superviseret og coachet ledere. 
Som det sidste vil jeg nævne at jeg gennem årene har foretaget en hel del familiekompetence/evne undersøgelser samt personlighedsundersøgelser. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere