Bodil Bruntse - Psykolog, Hypnoterapeut

Bodil Bruntse

Psykolog, Hypnoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Velkommen til min praksis, hvor jeg tilbyder psykologisk konsultation, rådgivning og samtaleterapi. Bodil Bruntse - Psykolog, Hypnoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR

At søge hjælp

For de fleste kræver det mod og overvindelse at tage den første kontakt til psykologen. Vi er mere fortrolige med at gå til lægen. Men dit mentale velvære er mindst lige så vigtig som dit fysiske - og i øvrigt tæt forbundet. Det har stor betydning for din trivsel og dit velbefindende.

Livet udvikler sig ikke altid, som vi håber. 
Ofte kan vi selv klare de udfordringer og vanskeligheder, vi støder på – andre gange kommer vi til kort.

Måske befinder du dig i en situation, hvor det er vanskeligt at komme videre ved egen og/eller venner og families hjælp.

For nogle mennesker er det mange små belastninger og bekymringer over tid, der i længden bliver overvældende. Andre har måske været udsat for overgreb, ulykker eller tab (eller andre kriser og traumer), der gør det svært at genvinde balancen. 

Problemer med stress, depression og angst, eller en udpræget tendens til at bekymre sig kan tage overhånd og gøre dagligdagen belastende. Mangel på god søvn kan gøre det svært at komme til kræfter.

Som psykolog er jeg særlig uddannet til at hjælpe dig med at forstå, bearbejde, håndtere og komme overens med menneskelige problemstillinger. 

Brug for en akut samtale?
Ring og bestil tid. Jeg har hver uge afsat tider til akut samtale.

Jeg samarbejder med forskellige forsikringer, men har ikke overenskomst med sygesikringen. Se mere på min hjemmeside.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere