Bjørn Clausen -

Bjørn Clausen

Aarhus

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Leder coaching 1.200 kr. Aftal tid

Speed coaching 400 kr. Aftal tid

Mentor coaching 900 kr. Aftal tid

Coaching 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

40 52 11 86

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Med coaching finder du aktivt de skridt, du ønsker i dit arbejds- og privatliv. Du lærer d Bjørn Clausen -

Beskrivelse

Du kan! Med coaching tager du aktivt de skridt, du ønsker i dit arbejds- og privatliv. Du lærer dig redskaber, du kan bruge i alle livets faser. Du klæder dig på til at tage de udfordringer, du står overfor i arbejdslivet, i uddannelsen og i privatlivet. Din coach er certificeret coach på ACC niveau ved ICF og har livslang erfaring som ægtemand og far i privatlivet; og som kollega, iværksætter, rådgiver og leder i uddannelsesverdenen og i erhvervslivet. Han udfordrer dig på den rolige måde. Som han siger: Også med små skridt kommer du nærmere dit mål. Bjørns modersmål er dansk. Coaching kan også gennemføres på engelsk.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere