Bjarne Petersen - Psykolog

Bjarne Petersen

Psykolog

Bagsværd

Personligt fremmøde

Individuel samtale 850 kr. Aftal tid

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Gruppeterapi - pr måned 1.100 kr. Aftal tid

1 ½ time pr gang 1 gang om måneden

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 54 28

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Cand.psych. Bjarne Petersen tilbyder psykologhjælp til voksne, børn, unge og familier. Bjarne Petersen - Psykolog

Beskrivelse

Mit navn er Bjarne Petersen - Velkommen til min profil.

Jeg tilbyder psykologisk behandling efter behov.

 

Kognitiv terapi og kognitiv adfærdsterapi tager udgangspunkt i at følelser og adfærd bestemmes af dine tanker og de antagelser som du har. Ved terapien vil vi forsøge at ændre disse faste antagelser og automatiske tanker, således at du bryder med disse og kan håndtere hverdagens begivenheder mere hensigtsmæssigt.

 

I et psykologisk behandlingsforløb kommer der ofte en række problemstillinger frem, der kan kræve forskellige metoder, derfor kan der i forløbet blive benyttet elementer fra andre psykologiske metoder, således at vi benytter den bedste tilgang for din problemstilling.

 

De metoder jeg benytter er:

 • ​Interpersonel psykoterapi
 • Mentaliserings baseret terapi
 • Dynamisk psykoterapi
 • Systemisk terapi

 

Mine erfaringer:

Jeg har været privat praktiserende i ca. 10 år og var i begyndelsen deltids ansat i en socialforvaltning i en periode og dernæst i et projekt hvor jeg underviste og superviserede plejefamilier og personale på institutioner der arbejdede med børn og unge med diagnoser. 


Inden da har jeg i mere end et årti, arbejdet i børne-, unge- og især voksenpsykiatrien; psykiatriskskadestue, psykoterapeutisk afsnit. Det har omfattet børn og unge med diagnoser, personer i krise og med forskellige former for psykologiske og psykiatriske vanskeligheder, som eks. psykosomatiske problemer, depression, ocd, psykoser m.m.


Endnu tidligere har jeg arbejdet på forskellige børne og ungdomsinstitutioner, hvor jeg som på hospitalet arbejdede med psykologisk behandling, psykologiske undersøgelser, supervision af personale og med organisationspsykologiske problemstillinger.På den baggrund tilbyder jeg:  

 • Individuel psykologisk behandling (børn, unge og voksne).
 • Parterapi, familieterapi og gruppeterapi.
 • Psykologiske undersøgelser af børn og voksne, samt familie undersøgelser.
 • Personaleudvikling, personaletræning, omstillingsprocesser og undervsning heri – i forhold til motivation, arbejdsmiljø, fokus på arbejdsopgaverne og samarbejdet i personalet.

 

Børn, unge og familien:

​Grundlaget for at henvende sig omkring terapi kan være at barnet eller den unge ikke trives, har vanskeligheder med sig selv, hjemme eller i skolen.

 

Symptomer på psykiske vanskeligheder hos barnet eller den unge kan være:

 • Skolevægring
 • Indelukkethed
 • Tristhed
 • Koncentrationsbesvær
 • For lidt eller for meget energi
 • Forhold til kammerater.

 

Familievanskeligheder:

Når der er en vanskelighed i en familie og disse føles ude af kontrol, kan det være hensigtsmæssigt at søge råd og vejledning inden det bliver værre. Det er vigtigt at pårørende og andre nærtstående personer til én, der har en psykisk vanskelighed, lærer om og bliver vidende om, hvad det betyder for den pågældende at have en sådan vanskelighed og hvad det betyder for omgivelserne.

 

Psykoedukation – undervisning og rådgivning for pårørende i psykisk sårbarhed og vanskeligheder.

 

​Parterapi – undgå skilsmisse eller kom godt ud af det:

Problemer i parholdet er velkendt for de fleste, men problemerne kan tage overhånd og komme ud af kontrol. Ved parterapi får i mulighed for at arbejde med de vanskeligheder som der er i jeres forhold. Således at i kan komme godt videre sammen eller hver for sig. Det vigtigste er at begge parter ønsker hjælpen, vi ligger et forløb der passer til jer. Det kan være at hver part arbejder individuelt i en periode og når begge parter er klar til parterapi, kan de begynde at arbejde med relationerne i fællesskab.

 

Vores samarbejde:

Kunsten at sætte en fast ramme for samarbejde, samtidig med en indlevende og forstående tilgang har jeg altid fundet befordrende i forhold til at man kan integrere sig med sig selv og med andre. Således at man bliver inkluderet og vokser i det tilhørsforhold man er i.


Når du og jeg har haft et par samtaler lægger vi en plan for det videre behandlingsforløb. Denne gensidige aftale sikrer, at der bliver taget hånd om den afsluttende del af forløbet. 

 

** Jeg foretrækker telefonisk kontakt - så ring meget gerne, så tager vi en kort snak om hvilke muligheder et forløb kan give dig **

 

Ser frem til at høre fra dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere