Birthe Christensen - Psykoterapeut

Birthe Christensen

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har særlig erfaring med depression, angst, borderline, særligt sensitive, stress og unge i mistrivsel. Birthe Christensen - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Alle ønsker at have det godt. Vi gør alle vores bedste. Men det sker, at følelser fylder så meget, at det overskrider grænsen for, hvad man kan håndtere uden hjælp. 

Følelser kan sætte sig i kroppen og helt fysisk gøre ondt. De kan forvandle sig til tanker, der er kaotiske og svære at få hold på. Vi er født med alle slags følelser, men det er ikke alle, der har været tilladte i alle familier. 
Ikke at måtte føle eller opleve noget bestemt kan give livslange problemer. 

Jeg kan tilbyde dig at være din samtalepartner i en rar og rolig atmosfære, der giver dig mulighed for at få hold på det, du tumler med. 

Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi. 

I samtalen arbejder jeg især med mindfullnes. Mindfulness er opmærksomhed på både tanker, følelser og kroppens signaler. Det kan give ro og retning. Det kan hjælpe med at slutte fred med svære følelser og hændelser. I mindfulness er der ikke noget der er forkert eller forbudt. Så alt kan være genstand for samtale og opmærksomhed. 

Jeg har lang erfaring med: 

  • Angst
  • Afhængighed
  • Depression
  • Borderlineproblemer
  • Sårbarhed

Jeg har også erfaring med:  

  • Særligt sensitive
  • Stress
  • Unge og voksne børn af misbrugere
  • Unge med mistrivsel: stress, angst, depression, cutting, selvmordstanker

Jeg er uddannet organisk psykoterapeut og cand mag. Det er din garanti for at jeg både at er i stand til at være sammen med dig i det, der er svært og er opdateret på den nyeste viden om psyken. 

Supervision 
Jeg tilbyder endvidere supervision på et psykodynamisk og neuroaffektivt grundlag. Jeg superviserer både enkeltpersoner og personalegrupper. Og jeg giver både sagssupervision og mere personligt orienteret supervision. 

Jeg arbejder især indenfor to områder: 

Undervisere i bred forstand. 

Jeg har uddannet og efteruddannet undervisere i mere end 20 år. Jeg arbejder på baggrund af en forskningsbaseret viden om læring, om gruppers dynamik, om modstand og motivation. 

Personale, der arbejder med psykisk sårbare. 

Jeg har mange års praktisk erfaring med terapi med psykisk sårbare og supervision af personale. 

Min baggrund er en forskningsbaseret viden om alvorlige psykiske problemer og hvad det gør ved mennesker, der arbejder professionelt med dem.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere