Anne Birgitte Lottenburger-Lausen - Psykolog, Hypnoterapeut, Coach, Stresscoach

Anne Birgitte Lottenburger-Lausen

Psykolog, Hypnoterapeut, Coach, Stresscoach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Aut. psykolog tilbyder terapi og meget mere. Læs mere på min profil og min hjemmeside Anne Birgitte Lottenburger-Lausen - Psykolog, Hypnoterapeut, Coach, Stresscoach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Ønske du hjælp og støtte til at kunne fungere bedre i dine nære relationer, i arbejdssammenhænge og ikke mindst i din relation til dig selv? Kan du håndtere dit indre, så du ikke spænder ben for dig selv og dine muligheder? Jeg har 19 års erfaring og tusindvis af terapitimer bag mig. Min erfaring kan hjælpe dig godt videre på din vej.

Mit navn er Anne Birgitte, og jeg er autoriseret psykolog, cand.psych fra Kbh. Universitet . Derudover har jeg gennemført en lang række efteruddannelse bl.a. som stresskonsulent. Har gennemgået en 2 årig coachinguddannelse og er herudover certificeret hypnoterapeut.

Tidligere har jeg været ansat på Psykoterapeutisk Center Stolpegård, Gentofte og på Angst- og OCD Klinikken, Søborg – men har nu privat klinik i Hellerup.

Særlige kompetence områder er arbejdsrelateret- og ledighedsrelateret stress og sammen med partner i NYT-JOB.NU hjælper jeg rigtigt mange jobkandidater til en ny karriere, blandt andet ved at optimere cv og øve jobsamtalen til perfektion.

 

Jeg arbejder blandt andet med

  • Stress, ledigheds- og arbejdsrelateret
  • Angst, fobier, nervøsitet og uro
  • Tvangstanker (OCD)
  • Depression og nedtrykthed
  • Sorg og kriser
  • Selvværd
  • Stress – PSTD
  • Overspisning
  • Søvnbesvær
  • Parforholdsproblematikker, såsom jalousi, seksuelle problemer og skilsmisse/brud

Hvordan arbejder jeg?

Jeg målretter hvert enkelt terapiforløb, med udgangspunkt i din/jeres situation og det der bedst muligt giver dig ny indsigt og dermed nye handlingsmuligheder.

Generelt arbejder jeg korttidsterapeutisk dvs. 3-6 sessioner. Terapien kan både rumme kognitiv adfærdsterapeutisk, systemisk, narrativ og psykodynamisk terapi og/eller hypnoterapi.

Oftest går der kort tid mellem konsultationerne i starten og længere tid imellem senere i forløbet.

_________

Du er velkommen til at ringe hele dagen. Har jeg ikke mulighed for at tale med dig, så læg en besked og jeg ringer dig op.

Du er også altid velkommen til at sende en mail, men ring helst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere