Birgitte Ibsen - Psykolog

Birgitte Ibsen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med børn, unge og voksne. Jeg er uddannet psykolog fra Danmarks Pædagogiske Universitet i Århus. Birgitte Ibsen - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du ønsker hjælp til at finde en anden mentor.

 

Med en livskrise eller kriseoplevelse, følger ofte nogle personligt svære oplevelser, du med fordel kan have behov for hjælp og behandling til.

 

Trygheden er i risiko for at forsvinde og kroppen kan blive belastet såvel psykisk som fysisk. Man kan eksempelvis få svært ved at finde ud af, hvad ens rolle er og hvad meningen egentlig er med de ting, man gør. De strategier som tidligere gav god mening og god effekt, skal måske nu genfindes eller revideres.

 

Den følelse, man ofte efterlades med i denne proces, kan være usikkerhed, mindreværd og afmagt. Det kan også vise sig, at man forsøger at undlade at forholde sig til sin situation og derved eventuelt udskyder den forandrings proces, der kunne hjælpe en til en bedre trivsel.

 

Jeg ser frem til at møde dig, med hvad du nu kommer med. Om det er:

  • Familieliv og parforhold
  • Depression
  • Lavt selvværd
  • Angstlidelser
  • Arbejdsglæde

I terapien fokuserer vi på at skabe overblik over din situation, og i fællesskab prøve at finde frem til nogle virksomme nye muligheder så du får en bedre personlig trivsel.

 

 

Det kunne eksempelvis være med fokus på egne personlige ressourcer og strategier, på ens mønstre og livshistorie, på de relationelle faktorer og på kommunikation og adfærd.

 

Er der tale om behov for egentlig psykologisk krisehjælp efter traumatiske oplevelser som f.eks. overgreb eller ulykker, vil din behandling blive målrettet efter dit specifikke behov.

 

Om mig:

Min baggrund for at arbejde terapeutisk og undersøgelsesmæssigt, er grundlagt i arbejdet som socialpædagog gennem 20 år. Jeg har været ansat i en lang række dag- og døgninstitutioner, både indenfor normalområdet, men især indenfor specialområdet. Dette har eksempelvis været med fokus på udvikling, omsorg, relationelt behandlingsarbejde, forældreansvar og personale- ledersamarbejde.  

 

Som psykolog har jeg erfaring fra ansættelsesforhold i psykiatrien,  på behandlingshjem og i særlig grad fra min indsigt som selvstændig i egen psykologpraksis igennem de sidste ca. 10 år.

 

I terapien og undersøgelsesarbejdet kombinerer jeg, mine tidligere erfaringer med de forskellige faglige og terapeutiske tilgange, som jeg i hver enkelt opgave vurderer relevante, set i relation til problematikkerne.

 

Særlige kompetenceområder:

Terapeutiske samtaleforløb i forbindelse med krise, konflikthåndtering, depression, relationelle vanskeligheder – såvel i arbejds- som i familielivet, kommunikation og selvværd.

 

Jeg er yderligere også erfaren i at udfærdige børnesagkyndige undersøgelser og forældrekompetenceundersøgelser. Disse undersøgelsesopgaver, har jeg lavet kontinuerligt ved siden af mit terapeutiske behandlingsarbejde.

 

Jeg modtager klienter fra:

  • Personer, som ønsker psykologisk bistand – som privat eller eventuelt via en privat- eller arbejdsmæssig forsikringsordning, som giver mulighed for psykologhjælp.
  • Statsforvaltningen: børnesagkyndige undersøgelser, kommuner: forældrekompetenceundersøgelser, institutioner:  psykologisk rådgivning eller supervision.
  • Diverse psykologiske netværk – bl.a. Nordisk Krisekorps, GoMentor m. flere.

Jeg er ikke tilknyttet sygesikringsordningen, så du kan ikke få tilskud til samtaler med en henvisning fra egen læge, jeg har dog tidligere haft ydernummer og er derfor erfaren i at arbejde med henvisningsårsagerne.

 

Jeg ser frem til, du kontakter mig for en tid. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Afbud eller ændring af aftalt tid, skal være meddelt på sms, mail eller telefonsvarer senest kl. 16 dagen før din samtale. Ved for sent afbud eller udeblivelse, betales det fulde beløb for samtalen.

 

Du kan betale kontant eller via MobilePay. Offentlige myndigheder via EAN-nummer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere