Birgitte Elisabeth Johansson - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Birgitte Elisabeth Johansson

Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Kerteminde, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Som medlem af Sygeforsikring Danmark får du 30% rabat som kvinde

Familieterapi 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 20 53

89 88 20 53

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi online (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Som medlem af Sygeforsikring Danmark får du 30% rabat som kvinde

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 20 53

89 88 20 53

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Søger du hjælp til at komme videre, så tilbyder jeg dig professionel samtaleterapi ved personlig fremmøde i hyggelige omgivelser samt terapi via internettet. Birgitte Elisabeth Johansson - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Professionel terapi, der gør en forskel.

Jeg har en klinik i gode, hyggelige omgivelser, centralt i Kerteminde, men uanset hvor du bor i landet er afstanden ikke et problem, for at få hjælp. 


Via en onlineforbindelse er det muligt med terapi/samtale, hjemme fra din egen stue. Du kan uforpligtende kontakte mig, og vi  kan sammen vurdere, hvorvidt et videre samarbejde er tilstede. Har du brug for akut hjælp, så har jeg akuttider.


Såfremt du er medlem af Sygeforsikring Danmark, er gravid eller har fået et barn, kan du få 30% i tilskud pr session, da jeg også er uddannet Jordemoder.

Følgende er eksempler på, hvad jeg er særlig god til.

  • Angst, 
  • Stress 
  • Depression, herunder fødselsdepression
  • Traume/Sorg
  • Traumatisk barndom
  • Parforholdsproblemer/familiekonflikter
  • Psykisk sygdom/personlighedsforstyrrelser
  • Personlig udvikling

Hvordan arbejder jeg.

Sammen tager vi udgangspunkt i dine behov og dine præmisser, så du altid kan føle dig tryg undervejs.


Den kognitive adfærdsterapi er dokumenteret effektiv og denne terapiform bruger jeg ofte. Indimellem kan det være nødvendig at gå længere tilbage i barndommen, da det ubevidste kan have stor betydning. De adfærdsmønstre, som vi har, har deres rod i barndommen.


Vi kan bl.a. arbejde med uhensigtsmæssige tanke og adfærdsmønstre. Hvor kommer disse tanker/denne adfærd fra? hvad gør det ved dig? og hvordan slipper du af med det?


Det er ikke sikker at du kender den egentlige årsag til, at du har det dårligt. Den skal ofte findes dybereliggende i sindet. Det er meget individuelt, hvad der kan være brug for, og det er hele tiden en dynamisk process.


Mest almindeligt kommer du til at indgå i et forløb, hvor vi sammen finder svarene. Det er hensigten, at du kommer over på den side, hvor du igen kan trække vejret frit igen. Formålet er at du bliver afklaret omkring dit liv, og at du får det godt.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.