Birgitte Due - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Traumeterapeut

Birgitte Due

Psykoterapeut, Kropsterapeut, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Traumeterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mit mål er at støtte dine ressourcer ved at afhjælpe din problematik. Birgitte Due - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.Den nærværende og fortrolige samtale er et bærende element i vores samarbejde.

 

Som psykoterapeut arbejder jeg indenfor mange områder, og jeg har særlig erfaring inden for disse områder:

§  Livskriser

§  Stress, angst og depression

§  Vredeshåndtering og konfliktangst

§  Lav selvværdsfølelse og svigtende selvtillid

§  Jalousi og mistillid

§  Miskommunikation og andre parforholdsproblematikker

 

Individuel terapi

Der kan komme perioder i ens liv, hvor man kan opleve pres og uro i kroppen, søvnbesvær, energiforladthed og energitab, så det meste føles uoverkommeligt og man kan overmandes af modløse følelser og selvbebrejdende tanker om en selv .

 

Det kan være du sidder med en eksistentiel livskrise; disse kan f.eks. opstå ved skilsmisse, mistet arbejde, alvorlig sygdom, parforholdsproblemer eller dødsfald i den nære familie eller venner.

 

Nogle mennesker har en voldsom vrede, som kan være både uforståelig og skabe utryghed i de nære relationer. Andre har problemer med at turde vise deres vrede og tage konflikter.

 

En terapeutisk proces kan hjælpe med at søge årsager og afprøve nye måder at håndtere problematikker på, så den psykiske smerte formindskes og/eller helt forsvinder.

 

Parterapi

Mange mennesker oplever problemer i deres parforhold. Det kan være kommunikationen, samspillet i dagligdagen, uenighed om børnene, følelser af mismod og følelsesmæssig tilbagetrækning, som skaber utryghed.

 

Det kan være at jalousi og angst for at miste antændes. Så man begynder at opføre sig mistænksomt og kontrollerende overfor partneren. Det kan igen afføde ny mistillid, og så kører en negativ spiral af utryghed og mistillid, der kan grave sig stadig dybere.

 

Den parterapeutisk proces giver mulighed for udveksling af svære følelser og tanker, støtte til at lytte til hinanden og genfinde de oprindelige kærlige følelser.

 

Jeg lægger stor vægt på at møde dig/jer med respekt og nærvær - at skabe en kontakt, der giver mulighed for, og mod til, at åbne for det sårbare eller smertefulde, så du/i igen kan  opleve glæde og tilfredshed.

 

Min tilgang:

Jeg er organisk psykoterapeut og arbejder ud fra det grundsyn, at krop og psyke spiller sammen og konstant påvirker hinanden, at krop og psyke er en enhed. Jeg har mere end 20 års psykoterapeutisk erfaring og viden om, at støtte ved forskellige psykologiske problematikker, og samtidig igangsætte en healende proces.

 

Da opmærksomheden på kropslige reaktioner kan åbne for ny indsigt, vil jeg ofte foreslå lettere kropslige øvelser eller hjemmearbejde i form af opmærksomhedspunkter imellem terapiaftalerne - for de klienter, der ønsker det.

 

 

Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen. og cand. phil.

 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis du ønsker at aftale en tid.   

Desuden tilbyder jeg gratis forsamtale med personligt fremmøde af en halv times varighed, du er meget velkommen til at forespørge på en tid, så vi kan få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere