Birgit Nilsson - Psykolog

Birgit Nilsson

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Behandling tilbydes med henvisning fra egen læge, alle sundhedsforsikringer og som selvbetalende. Birgit Nilsson - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

Ventetid på 1. ledige tid er pt 2 måneder.

Behandlingen består af en række samtaler, hvor du sammen med psykologen undersøger dit problem og evt. baggrunden for det. 

Gennem denne proces vil du udvikle større selvforståelse, forståelse af din situation og få flere perspektiver på dit liv. Du vil blive bedre til at tackle de problemer du står i og få redskaber til at magte situationen bedst muligt.

Således tager hver samtale udgangspunkt i det, du fortæller om dine tanker, følelser og kropslige fornemmelser.

Jeg har især erfaring med mennesker, der har stress, angst, nedtrykthed, krise samt familiemæssige – og arbejdsrelaterede problemer. Jeg har desuden erfaring med alvorlige livstruende sygdomme og funktionsnedsættelser. Jeg har aktuelt samtaler med mennesker med sclerose og pårørende, der henvises via Scleroseforeningen. 

Desuden har jeg tidligere været tilknyttet Incest Center Fyn, ydet terapi og rådgivning til mennesker, der har været udsat for overgreb og omsorgssvigt og har følgevirkninger heraf.

PAR:
I parterapi er der fokus på, at parterne kommer til at forstå sig selv og deres indbyrdes samspil bedre. Parforholdet kan ses, som en gave til at opdage de ofte ubevidste mønstre, der kan vanskeliggøre konstruktiv kommunikation og besværliggøre kærlighed og seksualitet.

Under samtalerne støtter jeg parterne i at lytte til hinanden, give hinanden plads og prøve at forstå og anerkende hinandens følelser og behov. 

FORÆLDRE – BARN: 
Jeg tilbyder et særligt rum, hvor alle i familien kan få adgang til at komme til orde om de vanskeligheder den enkelte kan opleve i kommunikationen, roller og vanemønstre. 

TEGNING I SAMTALEN: 
Tegning er et tilbud til både børn og voksne i forbindelse med samtale. Det giver adgang til en større del af bevidstheden end den kendte. Det er ikke en metode, hvor jeg kan eller vil fortolke, derimod giver tegning mulighed for fordybelse i en problemstilling, som vi sammen finder frem til at sætte fokus på. 

VEDR. BETALING:
Jeg har overenskomst med sygesikringen, dvs henvisning fra læge kan anvendes. Jeg har aftaler med forsikringsselskaber, arbejdspladsers sundhedsforsikring og Sygeforsikring Danmark. 
____________________________________________________________________________________________


Du er velkommen til at kontakte mig og forespørge på tider. Hvis du foretrækker at jeg ringer til dig, så klik på linket - "Ring mig op" - så vil jeg ringe til dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere