Birgit Jørgensen - Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Supervisor, Traumeterapeut, Coach, Mentor, Psykoterapeut MPF

Birgit Jørgensen

Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Supervisor, Traumeterapeut, Coach, Mentor, Psykoterapeut MPF

Nykøbing Falster, Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

25 års erfaring med familier og børn og unge. Birgit Jørgensen - Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Supervisor, Traumeterapeut, Coach, Mentor, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Jeg er uddannet psykoterapeut.

Metoden er gestaltterapi- bioenergetik-TRE-metoden- kropsterapi –Mindfullness.


Jeg tilbyder både individuel terapi samt familie- og parterapi.

Problemstillingerne kan være angst, depression, parforhold og kommunikation, adfærdsvanskeligheder og meget andet..


Jeg er oprindeligt uddannet socialpædagog og har 25 års erfaring på det område med familier og børn og unge. Arbejder freelance, som familieterapeut for Lolland / Falster kommuner. Herudover superviserer jeg i sundhedssektoren, hvor jeg har speciale i stress-chok-traumer og kriser.


Stress og balance er tit mit fokus. Debatten om pressede børnefamilier buldrer løs. Også par uden børn er presset mellem job og privatliv. Jeg hjælper med at holde fokus på den svære balance og giver inspiration til at vælge det, der er rigtigt for dig.


Stress test:

 • Svært ved at huske
 • Let ved at blive overvældet
 • Nedsat evne til at træffe en beslutning
 • Kronisk og uforklarlige smerter i kroppen
 • Overvægt
 • Bekymringer og søvnløse nætter.


Hvis du har været udsat for disse symptomer over længere tid, er det en god ide at komme i gang med behandling. Det handler ikke om, at undgå stress. Den gode nyhed er du kan reparerer disse skader og gøre din hjerne og krop modstandsdygtig over for stress. Stressregulering er den vigtigste nøgle til at holde din balance.


Ring eller skriv og hør mere, jeg besvarer gerne dine spørgsmål. 


OBS: Jeg tager ikke imod lægehenvisning, men du kan evt kontakte din sagsbehandler for betaling a samtaler.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere