Birgithe Bennetzen - Psykolog

Birgithe Bennetzen

Psykolog

Vestervig

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 1.300 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 53 97

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mange mennesker oplever pludselig at stå i en svær situation. Birgithe Bennetzen - Psykolog

Beskrivelse

Mit navn er Birgithe Bennetzen. Som ung arbejdede jeg som sygeplejerske blandt kræftsyge patienter. Det vakte et ønske om at uddanne mig til psykolog. Som psykolog ville jeg få muligheden for at hjælpe mennesker gennem samtaleterapi, og det fangede mig. I årene 1989-95 gennemførte jeg psykologuddannelsen ved Århus Universitet.

Under studiet og i mit arbejde er den kliniske linie med særligt sigte på samtaleterapi, hvor jeg også selv som led i studiet gennemgik et terapiforløb.
I studiet gennemførte jeg også et andet hovedområde med fokus på børn og unge og på familien.

Jeg tager samtaler med både børn, unge og voksne. Samtalerne vil altid blive tilrettelagt ud fra den enkeltes situation og behov. Efter første samtale vil jeg kunne vurdere, hvilken hjælp jeg kan tilbyde.

Terapi er en samtaleproces. Her undersøger vi sammen det, der opleves som tungt eller som problemer, og sætter det ind i den større sammenhæng, som er den enkeltes liv og virke. På den måde kan vi gå på opdagelse efter ressourcer, som den enkelte person har, men som synes at være blevet væk. Jeg ser mig selv som en slags katalysator for at nå det mål, at du igen kan hjælpe dig selv. Et terapiforløb vil på den måde i de fleste tilfælde være en hjælp til selvhjælp.

I terapien bruger jeg forskellige redskaber fra kognitiv terapi og psykodynamisk terapi. Bl. a. bruges ofte det at tegne som et redskab til at blive klogere på nogle ting. Desuden er det ofte nyttigt at forstå og mærke sin krop på en ny måde for at blive opmærksom på, hvad den fortæller os.

Jeg fortager også psykologiske undersøgelser. Den psykologiske undersøgelse tilrettelægges ud fra en konkret vurdering, som har udgangspunkt i begrundelsen for, at undersøgelsen skal laves. Det kan være personlige, sociale og/eller familiemæssige vanskeligheder, eller det kan være faglige eller jobmæssige vanskeligheder. Her afgøres så, hvilke metoder der vil være bedst i det konkrete tilfælde. Det kan være:

- Samtaler og samvær med barnet, den unge eller voksne selv
- Samtale med forældre, familie eller plejefamilie
- Samtaler med fagpersoner, som kender personen
- Gennemlæsning af relevant sagsmateriale
- En psykologisk testning, som retter sig mod intellektuelle, personlighedsmæssige og sociale felter.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere