Betty Jacobsen - Psykolog

Betty Jacobsen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Når man som menneske bliver set, vokser man, og det er netop at se mennesker vokse, jeg holder mest af i mit arbejde som psykolog. Betty Jacobsen - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

Når man som menneske bliver set, vokser man.

Det er i relationer, man som menneske udvikler sig, så det er i relationer, man kan forandre sig. Herunder mener jeg også et menneskes relation til sig selv. Kun ved at ændre indstilling og adfærd i forhold til sig selv og andre kan man skabe mulighed og rum til at ændre sine livsbetingelser og blive et gladere menneske.

Jeg tror på, at ethvert menneske indeholder uudviklede ressourcer, og selv om vi alle bliver udsat for forskellige former for chok, kriser og traumer i større eller mindre omfang igennem livet, vil disse ressourcer kunne hjælpe os videre. Ofte behøver man professionel hjælp til at finde ressourcerne, og det er netop her, jeg som psykolog har min spidskompetence.

Jeg har et udpræget positivt menneskesyn. Jeg mener, at ethvert menneske har brug for at blive set og anerkendt. Som barn og ung har man brug for at blive set af sine forældre og siden også af sine lærere, pædagoger og kammerater/ venner. Senere i livet har man brug for at blive set af sin kæreste, sin partner, sin arbejdsgiver.

Desværre er det ikke altid sådan, og det er netop her, jeg kan komme ind og gøre en forskel. Ved at blive set af mig som terapeut, vil du som menneske kunne vokse og komme derhen, hvor du selv kan stille krav til dine omgivelser om at blive set.

Når man som menneske bliver set, vokser man, og det er netop at se mennesker vokse, jeg holder mest af i mit arbejde som psykolog.

Jeg tilbyder:

- Individuel terapi, parterapi, familieterapi, børneterapi, terapi med unge/teenagere.

- Rådgivning af forældre med børn med særlige vanskeligheder såsom autisme, ADHD o.lign.

- Supervision af andre psykologer, pædagoger, lærere, socialrådgivere, samt andre der har med andre mennesker at gøre.


Jeg har erfaring med forskellige terapeutiske retninger og med mange forskellige problemstillinger såsom:

- Stress/belastningssyndrom

- udbrændthed

- Angst

- Depression

- Chok-krise-traumer

- Helbredsmæssige problemer

- Overgreb/mishandling

- Sorg og tab

- Røveri-, vold- og voldtægtsofre

- Familiemæssige problemer


Og er der et problem, som du tænker, du har brug for hjælp til og som ikke står her, er du altid meget velkommen til at ringe eller maile til mig.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg er en erfaren autoriseret psykolog, der er uddannet på Københavns Universitet i 1994 og autoriseret i 2001. Jeg har arbejdet med mennesker hele mit voksne liv, først som pædagog, uddannet i 1976, og siden 1994 som psykolog.


Før jeg besluttede mig for at blive privatpraktiserende psykolog med virkning fra august 2010, har jeg arbejdet i offentligt regi med ansættelser i socialforvaltninger, i PPR og sidst som leder af et Familiehus. Jeg har igennem mine ansættelser fået stor erfaring med forskellige terapeutiske retninger og med mange forskellige problemstillinger.

SE-Practitioner:
I foråret 2010 færdiggjorde jeg en 3 årig videreuddannelse som ”Somatic Experiencing Practitioner”, også i daglig tale kaldet ”SE-Practitioner”. Denne uddannelse giver mig helt unikke færdigheder til at behandle kriser, chok og traumer.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere