Bettina Faurschou - Coach

Bettina Faurschou

Coach

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Bettina Faurschou - Coach

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt GoMentor support hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

 Om coachingen:

Som ung kan du opleve et stort pres i forhold til at skulle præstere. Teen-age coaching kan være en god løsning til at få samlet de mange brikker, der skal falde på plads i overgangen fra ung til voksen. Gennem coaching får du større selvværd og redskaber til at skabe bedre relationer til venner og familie. Du får hjælp til at sætte og nå mål, der hjælper dig til at finde glæde og til at klare stressende situationer med større ro og overblik. Det er min erfaring, at coaching virker, fordi det er dig, der sætter mål, som gør en forskel i netop DIT liv!

 

Hvad kan en samtale handle om?

 • Lavt selvværd og manglende selvtillid.
 • Stress, forvirring og manglende koncentration.
 • Ensomhed og manglende kommunikation med omgivelserne.
 • Oplevelser med mobning.
 • Manglende tillid til andre.
 • Ønsket om en ny og frisk start – både fagligt og socialt.
 • Lektier, at få fokus, kunne planlægge og overskue din tid.
 • Eksamen, prøver og nervøsitet.
 • Sund livsstil / misbrug.
 • Skoletræthed og motivation.
 • Forældrekonflikter.

 

Om mig: 

Jeg har i mange år arbejdet som ressourcelærer i folkeskolen. Derudover har jeg som familie - og ungerådgiver arbejdet med børn, unge og familier, som har ønsket at finde nye veje til en bedre hverdag. Med mig som coach får du, ved hjælp af konkrete og personlige mål, sat gang i den udvikling, som du ønsker dig i dit liv.

 

Betaling: Kan ske kontant, via mobilepay eller via GoMentor

Afbud: Meddeles senest 48 timer før konsultationen – ved senere afbud betales for konsultationen.

 

Ser frem til at høre fra dig

Bettina Faurschou

Klientudtalelser

Anonym, 15 år - "Det overraskede mig, at det ikke var ligesom psykolog, men at det var nogle mål og noget, man kunne overskue."  Læs mere  Læs mindre

Anonym, 15 år - " Jeg har fået mere selvtillid, har det bedre med mig selv. Har ikke så mange skænderier mere og hvis jeg har, kan jeg løse dem igen. Jeg kan bruge det, jeg har lært i skolen, der hjemme og sammen med venner. Jeg er ikke så meget uvenner med folk mere. Jeg tør læse og fortælle noget i klassen. Jeg kan se ind i mig selv og så, at det var ikke mig, der var noget galt med. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere