Betina Kimma Svendsen

Psykoterapeutstuderende, Coach, Terapeut

Videosamtale

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat (GoMentor videosession) 1 kr. Aftal tid

Et 5 ugers forløb med rabat, spar 990kr

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

60 61 72 13

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Nærvær, indlevelse og faglig indsigt er mit fundament for at hjælpe dig med igennem stress, udfordringer og videre i livet til personlig vækst og balance igen. Betina Kimma Svendsen - Psykoterapeutstuderende, Coach, Terapeut

Beskrivelse

hej hej

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere