Bente Sabah-Olsen - Psykolog

Bente Sabah-Olsen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Faglig medmenneskelighed, mange års bred erfaring. Bente Sabah-Olsen - Psykolog

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv 

Jeg er psykolog fra Aarhus Universitet og har været privatpraktiserende siden 2009. Tidligere har jeg arbejdet mange år som socialrådgiver indenfor familiearbejde og som voksenunderviser. Også min kliniske erfaring spænder over et bredt område.

 

I min praksis kommer alle typer mennesker fra 16 år og opefter med en bred vifte af problemstillinger. Jeg arbejder som akut krisepsykolog og har lavet kurser og workshops indenfor mindfulness, eksamensnervøsitet og kommunikation. Derudover har jeg mange års erfaring med at støtte sygemeldte i at komme tilbage på arbejdsmarkedet på en god og bæredygtig måde.

 

Endelig arbejder jeg som leder af samtalegrupper blandt andet for pårørende til psykisk syge. Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi og har positive erfaringer med kortere terapeutiske forløb (5-8 konsultationer)

Derudover påtager jeg mig undervisnings- og konsulentopgaver efter aftale.

 

Mine særlige kompetencer er:

 

  • Stress og langvarig overbelastning
  • Depression og angst
  • Pårørende til psykisk syge
  • Psykologisk smertebehandling
  • Sorg og livskriser
  • Samlivsvanskeligheder og skilsmisse
  • Studie-coaching , studieteknik, slip af med overspringshandlinger, eksamens- og præsentationsangst>
  • Personlig udvikling, at se muligheder frem for begrænsninger
  • Mindfulness
  • Akut krisepsykologi

Jeg arbejder kognitivt med baggrund i ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Derudover har jeg en psykodynamisk baggrund med flere længerevarende efteruddannelser, herunder tegneterapi.

 

 

 

Jeg har dagligt telefontid mellem 12-13 - tager jeg ikke telefonen er du meget velkommen til at lægge besked.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere