Bente Jacobsen - Traumeterapeut, Tankefeltterapeut

Bente Jacobsen

Traumeterapeut, Tankefeltterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hurtig og effektiv terapi. Selv meget dybe traumer forløses i løbet af få behandlinger. Bente Jacobsen - Traumeterapeut, Tankefeltterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Hurtig og effektiv traumeforløsning

 
Jeg tilbyder transbiologisk traumeterapi (TBT), som jeg kombinerer med tankefeltterapi (TFT). De to terapiformer arbejder rigtig godt sammen.
 
 
TBT er en regressionsterapi, hvor der heales med hjertet. Jeg vil nænsomt guide dig tilbage til det øjeblik, hvor traumet opstod, og når du bliver der med kærlighed til dig selv og accept af alt, du mærker, forløses det.
 
TFT er en effektiv og skånsom behandlingsmetode. Jeg stimulerer punkter på din krops energibaner ved at banke let med min finger, mens du fokuserer på dit ubehag, hvorefter det forløses.
 
Jeg supplerer de to terapiformer med blandt andet TRE (Tension & Trauma Releasing Exercise), som er en række fysiske øvelser, der fjerner spændinger og stress i kroppen.
 
Fordi jeg arbejder med din krop, tanker og følelser som en samlet helhed, opnår jeg resultater hurtigt og effektivt. Selv de allerdybeste traumer kan forløses i løbet af ganske få sessioner.
 
Jeg tilbyder også METAsundhedsanalyse. 

[Desværre har jeg dog først ledige tider til METAsundhedsanalyse i januar 2018.]
 
METAsundhed handler om den tætte sammenhæng mellem traumer og fysiske symptomer. Et traume skaber ubalance i kroppen, som kan føre til sygdom. Hvis traumet forløses og balancen genoprettes, vil vores intelligente krop være i stand til at helbrede sig selv.
 
Du kan allerede nu forespørge på en tid i min kalender eller kontakte mig ganske uforpligtende og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig. 
 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere