Bente Holm - Psykoterapeut

Bente Holm

Psykoterapeut

1 klientudtalelse

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Stresshåndtering baseret på Mindfulness Basic Stress Reduction (MBSR) Bente Holm - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR


Bente Holm - Indehaver af Kompetenceudvikling tilbyder Terapi og Stresshåndteringsforløb 

Jeg arbejder anerkendende hvor tillid, respekt og dialog er i fokus, så der skabes glæde, energi og ansvar hos den enkelte, gruppen og i organisationen.


Kompetenceudviklings vision/mission er
At skabe balance mellem arbejds- og privatliv – og udvikle dine faglige, personlige og sociale kompetencer og få dig og /eller din organisation/ gruppe til at ”lykkes”, ved at skabe værditilvækst.

Integrativ psykoterapi
Integrativ psykoterapi er at skabe balance imellem det du oplever indadtil og det du udtrykker udadtil, at omskabe kaos, angst, tristhed og isolation til balance og helhed.

I Integrativ psykoterapi arbejder jeg med integration af hele dig. Vi genskaber kontakten til din kropsbevidsthed, fortrængte følelser/oplevelser og til din indre kraft og energi, så du opdager dine glemte kompetencer - og dine ubevidste muligheder bliver bevidstgjorte, til nye meningsfulde, kreative handlemuligheder

Vi har fokus på din situation her og nu, så du lærer du at støtte dig selv, udtrykke hvad du har behov for, træffe et valg og tage ansvar for det.

Mindfulness Based Stress Reduction - MBSR
Jeg tilbyder et intensivt træningsforløb i mindfulness - baseret på det program, Dr. Jon Kabat - Zinn fra University og Massachusset, har udviklet til stress - og smerteramte. Der er tale om et af de mest gennemtestede og forskningsmæssige validerede programmer indenfor mindfulness.Dit udbytte kan være:

  • Indre ro - såvel kropsligt som mentalt
  • Nærvær og tilstedeværelse i nuet
  • Opmærksomhed, fokus og koncentration
  • Styr på tanker og indre dialoger
  • Åbenhed og venlighed
  • Stresstolerence
  • Selvindsigt


Klientudtalelser

Anonym - "”Bente er kendt som en kompetent, tillidsvækkende sparringspartner, med fokus på personlig og faglig vækst, til gavn for virksomheden og den enkelte medarbejder. Bente arbejder målrettet med de udfordringer og behov kunden har, samt tilrettelæggelse af forløb, hvor der sker størst mulig værdi og tilvækst for kunden.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere