Bente Korsgaard - Stresscoach, Psykoterapeut, Coach

Bente Korsgaard

Stresscoach, Psykoterapeut, Coach

Aars, Videosamtale

Personligt fremmøde

STRESSCOACHING 500 kr. Aftal tid

Hos mig kan du vælge at arbejde med din stress time for time, eller du kan vælge at tage et stresscoaching forløb, der typisk strækker sig over ca. 7 gange.
Mens vi arbejder på, at du bliver stressfri, vil du lære at mærke efter i kroppen, og du vil få en værktøjskasse, som du vil lære at anvende, således at du også fremover ved, hvordan du skal håndtere og tage stress i opløbet.

SAMTALE / TERAPI 650 kr. Aftal tid

Alle har op og nedture i livet. Måske er du et svært sted i dit liv lige nu. Måske står du med en problemstilling her og nu, en problemstilling, som er vanskelig at løse.
I de første samtaler tager vi udgangspunkt i det, du kommer med. Derefter bestemmer du, hvad det er, du vil arbejde med.
Jeg bruger min værktøjskasse afhængig af, hvad det er, du ønsker. Måske tager jeg fat i min psykoterapeutiske værktøjskasse, måske vil jeg "blot" være din nærværende samtalepartner, såfremt det er det, du har brug for. Du bestemmer.

HEALING 400 kr. Aftal tid

Selvom mange betragter healing som noget svævende, er de flestes erfaring, at det at modtage healing ofte hjælper med til at give indre ro, ro i tankerne og større afslapning.
Mange oplever, at healing lindrer smerter og lidelser. Mange oplever, at de bliver tanket op og får overskud til hverdagen.
Du kan vælge at bestille healing særskilt, eller du kan vælge at kombinere det med et samtale- eller stresscoaching forløb.

SAMTALE MED HEALING 650 kr. Aftal tid

SKRIFTLIG KONTAKT. 160 kr. Aftal tid


Du kan lave en aftale, hvor du vil kunne skrive ubegrænset med mig, inden for ugens 5 første dage (ma. - fre.), og du vil få skriftlig respons på hverdage.
Du laver en aftale, hvor du forud indbetaler 160,- kr. løbende pr. måned.


TELEFONISK FORSAMTALE FØR FØRSTE MØDE - gratis. 0 kr. Aftal tid

Du er velkommen til at ringe til mig for en snak før første møde.

Videosamtaler

STRESSCOACHING (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

SAMTALE / TERAPI (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Bente er uddannet Stress-coach, Integreret NLP Psykoterapeut, NLP- coach og Folkeskolelærer. Bente Korsgaard - Stresscoach, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Vi løser sammen det, der er af vanskeligheder her og nu, hvad end det er arbejdsmæssige problemstillinger eller private kriser.

I næsten hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet som leder i specialområdet. Jeg er uddannet folkeskolelærer.

Jeg har arbejdet med NLP siden år 2000. Jeg er uddannet psykoterapeut, coach og stresscoach.

Siden 2008 har jeg været tilknyttet "Forebyg Stress" telefonlinjen.

Som terapeut, coach og healer kan jeg hjælpe og guide dig i det, du står i lige nu. Jeg tilpasser min tilgang i forhold til den problemstilling, du ønsker at arbejde med.

I mit arbejde kombinerer jeg min arbejds- og livserfaring med min faglige værktøjskasse.

Handler din problemstilling om sorg, angst, tab, overgreb, ensomhed, problemer i de nære relationer eller for eksempel  personlig udvikling, vil jeg anvende min psykoterapeutiske værktøjskasse til vore samtaler.

Kommer du med stress, er det indlysende, at vi her skal have fat i min værktøjskasse vedrørende stresscoaching, som er en form for coaching direkte målrettet mod stress. Stresscoaching er en anderledes teknik end klassisk coaching.

Forløbet er tilrettelagt sådan, at vi først har fokus på, at du bliver stressfri. Derefter vil vi arbejde med klassisk coaching. Du lærer at mærke efter i kroppen, og du får din værktøjskasse, som du lærer at anvende, således at du også fremover lærer at håndtere din stress, såfremt du mærker, den er på vej.

I mit arbejde er vigtige værdier nærvær og personligt engagement, og at vi tror på, at vi sammen kan få oplevelsen af, at de samtaler, vi har, er udviklende og vil gøre en forskel.

Du er velkommen til at kontakte mig.


Erfaring:

Fra 2008 tilknyttet firmaet "ForebygStress" .

Fra 2003 : Leder af undervisningsinstitution for børn med Autisme, ADHD m.m.

Fra 1996 : Forstander. Fælles pædagogisk og administrativ ledelse for specialundervisningen for voksne i amtsregi.

Fra 1989 : Speciallærer, bo - træner og kurator i efterskoleregi.

1989: Lærer teknisk skole.

Frivilligt arbejde:

Psykoterapeut Kvisten Viborg.

Bestyrelsesmedlem i institution med botræning og uddannelse (3. uddannelse).

Frivillig vagt i krisecenter.

Uddannelse:

Integreret NLP Psykoterapeut

NLP Coach

Cert. Stress Coach

Essentielt Udviklingskonsulent

Lederuddannelse, Diplom kursus i Amtsregi

Reiki Usui Shiki Ryohu

Gendai Reiki Ho 1., 2., 3. grad.

Folkeskolelærer

M.M.

Diverse kurser.
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere