Bennie Folke Larsen - Coach, Terapeut

Bennie Folke Larsen

Coach, Terapeut

Smørum, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Samtale terapi 750 kr. Aftal tid

Samtale terapi 1.300 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Videosamtaler

Video samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

International certificeret coach og Terapeut Bennie Folke Larsen - Coach, Terapeut

Beskrivelse

Jeg sætter roen, tiden, nærhed og nærvær øverst på min liste. Tillid og fælles forståelse for hinanden er et absolut must.


Jeg er født i 1963 i København. International certificeret coach og terapeut hos Lambent Coaching Community. Jeg arbejder under internationale etiske regler og er underlagt tavshedspligt. Mange beskriver mig som værende meget nysgerrig, rolig, lyttende og med en god indlevelse hos andre.


Jeg har en lang omfattende livserfaring, som har givet mig personlig erfaring med både sorg, udfordringer og glæder. (f.eks. sorg/erfaring omkring mistet barn, stofmisbrug, dødsfald, alvorlig sygdom, personlighedsforstyrrelse, mord, skilsmisse, ensomhed/håbløshed, angst, traume, stress, afhængighed/medafhængighed.)

Min personlige viden og indsigt omkring kriser, kombineret med de værktøjer jeg arbejder med, vil give dig en mulighed for forståelse og healing.


Dybdegående coaching og terapi er en metode for dig, som vil guides videre i livet. Lær dig selv at kende gennem et oprigtigt og autentisk menneskesyn, baseret på videnskab og medfølelse.


Jeg arbejder ud fra den filosofi, at samspillet mellem terapi og coaching gør, at du får nogle svar, som kan give ro i sindet. Det skaber en forandringsproces, hvor du lærer at opleve dig selv på en ny måde. Du opnår større accept af dig selv, og det giver en befrielse fra skyldfølelse og dårlig samvittighed. Jeg lytter intenst og fortroligt til dine udfordringer. På den måde udforsker jeg din historie, så vi sammen kan finde ind til kernen af problemet. Jeg arbejder i dybden og ved roden af dine udfordringer. Vi finder årsagen, som giver forklaringen på alle de problemer, der har fulgt med. Vi skaber sammen et overblik, som giver bedre trivsel i hverdagen. Vi laver en målrettet behandlingsplan. Du vil lære at elske dig selv på ny! Du bliver en frier, gladere og stærkere person.


Gratis forsamtale tilbydes

En gratis forsamtale giver en mulighed for at vurdere om vores kemi passer sammen.

Klientudtalelser

Sabrina - "“Bennie har været til stor hjælp for mig. Han er lyn hurtig til at spotte hvor problemet ligger - og guide en til selv at finde de rigtige svar. Bennie er direkte og er god til at fornemme, hvor meget han kan gå “til en” . Jeg har virkelig fået noget brugbart og håndgribeligt med mig. Kan på det varmeste anbefale hans coach forløb"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere