Bejoyus  -

Bejoyus

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Kommunikation og udvikling. Bejoyus -

Beskrivelse

Bejoyus arbejder med udvikling personligt og for teams. Vi byder virksomheder og medarbejdere op til udvikling af de kommunikative færdigheder, personlige kompetencer og lederskab.

Vi giver effektiv læring og målbart udbytte, der skaber holdbare forandringer.

Lad heste vise jer – de løsninger, I har brug for!

I et legende og oplevelsesbaseret set-up får I ærlig og kontant feedback. Skift omgivelserne ud for en stund med natur, levende heste og aktiviteter tilpasset jeres tema/udfordring – og oplev, hvordan I lærer uden at være på skolebænken. Et professionelt team guider jer i et set-up med løse heste og med en anerkendende tilgang, der skaber positive oplevelser, teamspirit og mulighed for nye erkendelser, udvikling og vækst.

Leder- og medarbejderudvikling

Personlig udvikling med coaching – for medarbejdere og ledere

Medarbejder

·         Find din arbejdsstil

·         Bliv afklaret omkring karrieremål og ambitioner

·         Tag hånd om de udfordringer/problemer du normalt skubber væk

·         Find styrkerne du har brug for til at nå dine mål

·         Bliv bedre til at forholde dig til kollegaer, ledere og organisationer

Leder

·         Definer din lederrolle – og lær at administrere den.

·         Træn dig i at forholde dig objektivt til medarbejdergruppen.

·         Nå egne mål – og de mål der er defineret af din virksomhed.

·         Bliv bedre til at håndtere de krav der stilles.

·         Udfoldelse af tanker/idéer til skabelse af visioner

Indhold og tempo bestemmes af dig - du hjælpes til indsigter og ressourcer. Det kan være svært selv at se, holde rede på indre dynamikker og relationer til omverden; her vil skabes overblik og frigørelse af din viden om, hvad er vigtigt, nyttigt og forudsætning for at skabe de forandringer, du har brug for.

Du bliver mødt, der hvor du er, med respekt for dig og dit udgangspunkt. Vores samtaler er fortrolige.

Teamudvikling

På en legende og sjov måde får I mulighed for at udfordre teamet til for alvor at tænke nyt og anderledes og sætte gang i udviklingen til at nå jeres mål. Eksempler på temaer der kan være i spil:

·         Mod & motivation

·         Forandringsevne

·         Strategi & målsætning

·         Ansvarlighed

·         Kommunikation & relationer

Afkast af teamudvikling er eksempelvis - fornyet energi og større arbejdsglæde - konkret afdækning og optimering af kompetencer og ressourcer i teamet - håndtering, udvikling og nytænkning af konkret vanskelig situation.

I vil dybest set selv løse problemet, og i fremtiden vil I være rustet til at håndtere lignende udfordringer.

Stress

Er du, en kollega eller en medarbejder sygemeldt med stress - eller i farezonen for at blive det? Der er hjælp at hente!

En stressramt person vil ofte have symptomer, som viser sig både fysisk og mentalt. Det kan kræve lang tids recovery og effektive værktøjer, at skabe ro og balance i livet igen. Det kræver indsigt og nye færdigheder – både på det fysiske og mentale plan.

Med udgangspunkt i den enkeltes situation og udfordringer tilbyder vi hjælp både forebyggende og under/efter en stressperiode. Der gives tid og rum til at skabe indsigter, frembringe ressourcer og hvad er særdeles vigtigt – træning i mindfulness!

Få hjælp til at bearbejde det, der har givet dig stress og vigtigst af alt - få redskaber og ressourcer til at overkomme det. Alt efter hvilken situation, du er i - kan det være én form passer bedre end andre.

·         Er du overbebyrdet og har svært ved at prioritere din energi - kan du med fordel vælge coaching. Fokus vil være konkret på ressourcer, tid, egne/andres forventninger og med mulighed for at ændre overbevisninger og strategier.

·         Har du svært ved at sove, huske, fokusere og finde ro - vil aktivt set-up med heste give dig nærværstræning og indre ro. Samvær med heste skaber automatisk tilstedeværelse her-og-nu og du får adgang til ressourcer inden i dig, der har været gemt væk.

·         Får du af og til en fornemmelse af, at der ligger dybere grunde til din situation med stress - kan terapi give dig indsigter og skabe meningsfuld forandring. Du vil få mulighed for at forstå årsag og sammenhænge.

Du vælger selv, hvilken form der passer dig - eller vi finder ud af det i fællesskab, når du møder op.

Workshops

Workshops er med læring, aktiv inddragelse af deltagere og med mulighed for opfølgning i en ønsket form.

Bejoyus tilbyder skræddersyede workshops med tema i forhold til jeres udfordringer - fokus er på at skabe sunde holdbare løsninger og glade medarbejdere. Ledelse, samarbejdskultur, kommunikation og arbejdsglæde - få resultater direkte på bundlinjen, øget effektivitet og mindre sygefravær.

I kan vælge at sammensætte en workshop bestående af undervisning i kommunikation med aktivt set-up med heste, hvor det på effektiv vis bliver muligt at afprøve og forfine det nyligt tillærte.

Et effektivt værktøj i et anderledes set-up!

Kommunikation

Forståelse af kommunikation foregår ved hjælp af oversættelse = fortolkning. Budskaber kan altid tolkes anderledes; af en anden modtager og med en anden relation eller indlært forståelse.

Få hjælp til at bedre din egne kommunikative evner gennem indsigter i coaching eller book afdelingen/teamet ind på opgradering af de kommunikative færdigheder i en workshop kun for jer.

Udvikling af virksomheder/organisationer

Ledelse, samarbejdskultur og arbejdsglæde - få resultater direkte på bundlinjen, øget effektivitet og mindre sygefravær.

Inspiration til udvikling af samarbejdet i din afdeling eller ledergruppe - afholdes som ½- eller heldags arrangement.

 

Kontakt os for at høre mere om muligheder for udvikling i din virksomhed!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere