Beckgaard  -

Beckgaard

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Beckgaard – her hjælper vi dig med at komme videre i dit liv. Beckgaard -

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv

 

Du kender det at have en nøglemedarbejder sygemeldt – specielt hvis du er en lille virksomhed, så går der ikke mange dage, før vedkommendes fravær begynder at gøre ondt.

Det er her du kan gøre brug af os.

Det specielle for Erhvervsvirksomheder er, at mange ønsker, at tage del i det fælles ansvar vi har i samfundet til at tage os af vores psykiske og fysiske sårbare personer.

Her tilbyder vi støtte og rådgivning til både dig som virksomhedsleder, kollegaer og den sårbare person, således vedkommende bliver hørt og forstået, og således I som virksomhedsleder får så meget arbejdskraft ud af vedkommende som muligt. – dette er der god økonomi i.

Vi kan således også indgå som virksomhedens “tryghedsperson” eller mentor overfor personen, og ofte bliver denne udgift betalte helt eller delvist af det offentlige – og hvorfor ikke lige så godt have en mentor der er faglig klædt på til opgaven, frem for en tilfældig medarbejder hvor risikoen for misforståelser m.m. er meget stor.

 

Velkommen til, mit navn er Dan Bækgaard.

Som Team arbejder vi ud fra en psykodynamisk og kognitiv tilgang, og i det omfang vi finder det hensigtsmæssigt, inddrager vi naturligvis andre elementer. Hvis vi ikke selv står med de redskaber, vi skønner der er brug for, har vi nogle samarbejdspartnere vi kan eje ind, således at vi sikrer dig den bedste behandling.

Modsat andre psykologer og coachér, har vi elementer så som Akupunktur og Hynose m.m. vi kan inddrage, hvis du som klient har brug for det.

Vi ser det som et gode, at vi i vores team kan henvise til den mest relevante behandler for dig og din problemstilling og vi går ikke på kompromis med fagligheden.

Vi har f.eks. erfaret, at mange bliver positivt overrasket over, hvor meget man får ud af samtaler med vores coach. Da denne behandlingsform er en smule billigere end psykologbehandlinger, kan dette være den rette vej for dig.

Vi ser det som vores vigtigste opgave at sætter dig i centrum, således du får mulighed for en større forståelse af dine aktuelle problemer/udfordringer, og du får de rette redskaber til at komme videre i dine mål.

Vi gør meget i at anerkende din tilgang til problemet under rolige og behaglige rammer, hvor du får mulighed for at tale og give udtryk for dine følelser, og hvad de betyder for dig.

At anerkende betyder for mig personligt at uanset hvilket mening du har, så har du din grund til at tænke, handle og sige som du gør – hvorfor din mening eller holdning ikke er forkert i min tilgang til dig.

Mulighederne er ikke udtømt, vi kan også sammensætte noget specielt efter jeres ønske indenfor vores områder – kontakt os for en uforpligtende snak.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere