Annmaria Ozelot

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er en god lytter og har en bred erfaring, som jeg er god til at anvende. Annmaria Ozelot - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg er klinisk psykolog og har haft egen praksis siden 1990.

Jeg har selv 4 børn - flere uddannelser og har prøvet mange udfordringer i livet.

Ud over de ting jeg repræsentere via min hjemmeside kan jeg sige, at jeg har personlige erfaring på næsten alle livsområder, ikke kun på et teoretisk plan - men på et oplevelsesplan.

Har også erfaring med hvordan man håndtere sine oplevelser, idet jeg arbejder med kognitiv terapi.

Fx har jeg været gennem kræftbehandling og kender til behandlingens konsekvenser, tanker og det forhold man har til andres tanker – jeg har også været ude for en trafikulykke og fik læsioner i nakken, men er kommet godt gennem begge forløb.

Har undervisningserfaring i kommunikation, mind maps, jobsøgning m.m og har undervist på Lyngby uddannelsescenter og har været hos Sejersen med genplacering af fyrede medarbejdere.

Jeg anvender flere forskellige metoder, blandt andet

  • samtaleterapi
  • jungiansk metode
  • kognitiv adfærdsterapi
  • Mindfulness

Jeg arbejder også meget med visualisering og hypnose som kan være en hurtigere gennemgang til de underliggende problemstillinger og denne metode er rigtig god for nogle mennesker.

Mit mål med terapien er at den er så kort og givende som muligt for klienten.

Det vigtigste for at opnået godt resultat er imidlertid, at du er motiveret og at vi sammen finder den behandlingsmetode, der er mest anvendelig i forhold til din personlighedstype og din problematik.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en kort uforpligtende telefonsamtale – og vær opmærksom på, at mange mennesker har en sundhedsforsikring, der dækker betalingen for behandlingerne.              

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere