Ann Madsen - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Supervisor

Ann Madsen

Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Supervisor

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har lang erfaring fra mange møder med mennesker i forskellige livssituationer. Jeg kan være der for dig når der er brug for hjælp, støtte og forståelse. Ann Madsen - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Svensk og Dansk MPF og Leg. Integrativ Psykoterapeut, certificeret Expressive Arts Terapeut.

 

Jeg møder dig der hvor du er og fra det sted slår vi følgeskab gennem din proces til det sted du længes mest efter. Det er dig og dit behov der styrer. Det handler om at få syn på og styrke resurser for at nå til den forvandling som på magisk vis kan forvandle dit liv.

 

Min egen livshistorie har bragt adskillige store forandringer, kriser, som jeg aldrig troede muligt at leve igennem. Jorden jeg gik på blev rystet. Ud fra disse indre jordskælv påbegyndte jeg en søgning, der bragte mig ud i verden, og på samme tid ind i mig selv.

 

Igennem den sorg, angst, smerte, depression, stress, træthed og livstruende sygdom jeg har oplevet, har jeg oplevet breakpoints, der endelig har vendt mit liv til noget nyt og liv-bekræftende.

 

Med lang faglig erfaring med kræftbehandling, rehabilitering og palliativ pleje, har jeg specielt valgt at hjælpe mennesker og familier i løbet af livets mange overgange, der betyder, at et livs mønster er brudt, og er ved at ændre sig til noget nyt og ukendt.

 

Det kan være svært at finde fodfæste i hverdagen under denne proces.

 

Særlig erfaring med:

 • Udtrykkende psykoterapi
 • Krop og ernæring
 • Sorg og tab
 • Krise
 • Kræftsygdomme
 • Alvorlig sygdom og død
 • Depression og angst livs-overgange
 • Rehabilitering
 • Udbrændthed
 • Stress
 • Personlig udvikling

 

Jeg anvender Integrativ psykoterapi, som består af en kombination af flere forskellige terapiformer og terapeutiske teknikker.

 

Kreative udtryk er en metode til selvudvikling.

 

Jeg interesserer mig specielt for udtrykkende psykoterapi. For mig betyder det at jeg har lært at være følsom over for både det, der siges, og hvad der ikke bliver sagt.

 

Det kommer dig til gode,

der har brug for hjælp og forståelse til at udvikle sig.

 

Jeg bruger kropssprog, drømmebilleder, billeder, billedsprog og kreativitet, hele det kreative sprog, som en måde at fange de ubevidste tråde, hvilke er en hjælp til at forstå og håndtere en situation.

 

Om mig:

 • Uddannet i DK, S og i USA.
 • Uddannet avanceret facilitator, externalization training program, ledet af Dr. Elisabeth Kὔbler - Ross, en pioner inden for hospice bevægelsen i USA, og forfatter til mange bøger. Som et resultat af dette, har jeg de sidste 18 år været medlem af det globale netværk externalizationworkshops. 
 • Derudover er jeg autoriseret hjemmesygeplejerske/sundhedsplejerske.
 • Videreuddannelser bla i folkhelse fra KI på mastersniveau samt Kunstterapi og Externalization training programme.
 • Jeg er medlem i både Dansk psykoterapeutforening og Svensk psykoterapeutförening.

 

Jeg udgav en bog i 2014: "The Death Midwife". Jeg tilbyder kurser og workshops, er en erfaren supervisor og vejleder og har vejledt grupper også på chefsniveau. Er også medlem af det sociale udvalg i min bopælskommune og generalsekretær for det Europæiske samarbejde i ECEAT International.

 

I min bolig i Rörums backar, på Österlen, opdrætter jeg racekatte og hvalpe. Det hjælper mig at se og værdsætte det nyfødte og skrøbelige i nuet, i livet. Det samme nyfødte og skrøbelige, bor i ethvert menneske der vover at sætte sig selv i udvikling og tør at tage springet til forandring. Dyren og naturen har en stor betydning for sundhed og jeg startede mit opdræt da projektet naturunderstøttet rehabilitering var en del af min virksomhed. Naturunderstøttet rehabilitering er nu udviklet til at være en del af Region Skånes tilbud.

 

Jeg har mulighed at modtage klienter såvel i Malmø som i København, både onsdag og fredag.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere