Anni Kirk - Coach

Anni Kirk

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Det er vigtigt for mig, at mine kunder får øget værdi, energi, fremgang og bedre resultater gennem vores samarbejde. Anni Kirk - Coach

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv - kontakt kundesupport, hvis du skal have hjælp med at finde en anden mentor.

 

Individuelt coachingforløb

I et coachingforløb bliver du afklaret på de aspekter der er vigtige for dig - og du får støtte til at nå dine mål på flere områder i dit liv.

Måske er du kørt fast i uhensigtsmæssige mønstre eller vaner, måske har du svært ved at få gennemført det, du gerne vil, måske er der områder i din hverdag, hvor du ønsker at skabe forandring, eller måske er du stresset og har svært ved at prioritere i en bestemt situation eller i dit liv generelt.


I et coachingforløb vil du vil blive motiveret, udfordret, støttet, konfronteret og anerkendt – alt afhængigt af din situation og de ønsker og behov, du har. Du vil opleve, at du bliver i stand til at handle og mærke dit råderum vokse.

 

Coaching

Fremover vil evnen til at frigøre ressourcer og potentiale være en nøglekompetence både på arbejdspladser og i den enkeltes private liv - ligesom det er vigtigt at skabe motivation og energi for at kunne leve op til de mange krav, som er en del af hverdagen for de fleste.

Coaching kan hjælpe os med at leve op til disse udfordringer på en respektfuld og samtidig resultatorienteret måde, idet coaching tager udgangspunkt i det enkelte menneskes ressourcer – og samtidig stiller krav til den enkelte.

Coaching kan altså handle om både personlige og arbejdsmæssige emner - ofte i en kombination. Et coachingforløb aftales individuelt, og et forløb vil typisk bestå af mindst 5 coachingsamtaler.

Om mig

Jeg er certificeret coach gennem ICF og har mange års erfaring som coach og konsulent. Jeg har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer i mere end 20 år inden for erhvervsskolerne, den offentlige sektor og som konsulent i et anerkendt konsulenthus - og de seneste 10 år som ejer af Anni Kirk ApS.

Siden 1999 har jeg været coach og konsulent i en lang række private virksomheder og offentlige forvaltninger og organisationer. Jeg udbyder desuden en professionel coachuddannelse godkendt af ICF, som gennemføres to gange årligt.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre nærmere om et coachingforløb, enten individuelt eller til din virksomhed/arbejdsplads/organisation.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere