Anni Glarkrog - Parterapeut, Supervisor, Psykoterapeut MPF - GoMentor
Anni Glarkrog - Parterapeut, Supervisor, Psykoterapeut MPF

Anni Glarkrog

Parterapeut, Supervisor, Psykoterapeut MPF

Løkken

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Første samtale - rabat med lægehenvisning 600 kr. Aftal tid

Yderligere samtaler 600 kr for 60 min.

Individuel samtale 600 kr. Aftal tid

Opholdssteder og kommunale institutioner/foranstaltninger 1.000 kr. Aftal tid

Supervision, terapi og coaching. Kørselsgodtgørelse tillægges.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 46

89 88 55 46

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Har du depression, stress, angst, traumer eller PTSD? Har du problemer i dit parforhold? Anni Glarkrog - Parterapeut, Supervisor, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

 

Har du depression, stress, angst, traumerr eller PTSD?
Har du været udsat for Incestt eller andre seksuelle overgreb?

 

Terapi er en virksom måde at behandle depression, stress, angst, traumer og PTSD. Terapi får bearbejdet følelser og oplevelser, der ligger til grund for dem. Behandlingen vil være med til, at du igen får energi og mod på livet.

 

Føler du dig stresset, har du en indre uro, er du ikke god til at afgrænse dig og sige nej, kan du ikke mærke dine følelser som du plejer? Har du mistet energien og glæden?

 

Er du i livskrise eller har du vanskeligt ved at håndtere tilværelsen?

 

Har du lavt selvværd, mangler du troen på dig selv, synes du ikke du slår til eller er god nok – har du tendens til at sammenligne dig med andre.

 

Er du en der forsøger at gøre andre tilpas, eller har du brug for at andre er tilfreds med dig, for at du har det godt? Tænker du ofte på, hvad andre tænker om dig? Føler du dig udenfor, når andre taler. Er du bange for at sige din mening – måske fordi du tænker at andre eller dig selv ikke synes det du vil sige interessant nok?

 

Lavt selvværd er en reaktion på det, man har oplevet gennem barndommen og livet i øvrigt. Selvværd kan genopbygges gennem terapi, ved at bearbejde dine oplevelser, samt genopdage dine kompetencer. Gennem psykoterapi kan du lære at mærke kroppens signaler og begynde en proces, hvor selverkendelse, forløsning og bevidste valg fører til forandring. Du vil få glæde og tilfredshed med dig selv, samt kunne leve dit liv i overensstemmelse med dine behov.

Velkommen

Jeg er i sin tid uddannet som sygeplejerske og har herefter arbejdet på en række forskellige hospitalsafdelinger, bl.a. inden for psykiatrien og på en børneafdeling. Desuden i hjemmeplejen og som afdelingssygeplejerske på et plejehjem.

Jeg har også undervist på sygeplejeskoler og på plejehjem og har taget en uddannelse inden for ledelse.

I en årrække har jeg sideløbende haft familiepleje for børn.

Herefter blev jeg forstander på en behandlingsinstitution med intern skole for børn og unge.

I de senere år har jeg videreuddannet mig som terapeut og via flere anerkendte, pædagogiske uddannelsesforløb.

Har bred erfaring i bl.a.:

– Individuel terapi med voksne og børn
– Har arbejdet med børn i sorg, bl.a. i grupper
– Børnesamtalegrupper
– Supervision af personale på døgninstitutioner
– Akut krisehjælp til bl.a. voldsramt personale
– Ledersupervision
– Coaching


 Sådan arbejder jeg:

I samtalerne tager vi afsæt i de problemer, der aktuelt overskygger hverdagen. Hvordan har du det, hvad har du lyst til at snakke om og hvad vil du gerne have ud af samtalerne?

Jeg har særlig erfaring indenfor områderne

  • livskriser
  • sorg
  • depression
  • stress
  • angst
  • traumer.

Desuden har jeg stor erfaring i, hvordan du kan tackle problemer med dit barn, så I igen kan få et godt og givende forhold.
Jeg er endvidere meget erfaren i at afholde samtaler med børn.

Jeg har også stor erfaring i at tilbyde støtte og rådgivning til plejefamilier. Min mand og jeg har selv været plejefamilie i en lang årrække. 

Supervision, Sparring, Coaching:

Til dig, som fx er institutionsleder og har brug for sparring, coaching, terapi eller bistand til at løse fx samarbejdsproblemer eller har brug for løbende supervision i hverdagen eller aktuel konfliktløsning." Desuden giver jeg supervision i personalegrupper. Både sagssupervision og supervision mhp. samarbejde og konfliktløsning.

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.