Anni Glarkrog - Psykoterapeut MPF

Anni Glarkrog

Psykoterapeut MPF

Løkken

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale - voksne 600 kr. Aftal tid

Samtaler med børn/unge og forældre 600 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Opholdssteder og kommunale institutioner/foranstaltninger 1.000 kr. Aftal tid

Supervision, terapi og coaching. Kørselsgodtgørelse tillægges.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 46

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Har du depression, stress, angst? Har du svært ved at overskue hverdagen? Er du barn/ung, som ikke trives, som er ked af det, som føler at livet er svært? Anni Glarkrog - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Er du i livskrise eller har du vanskeligt ved at håndtere tilværelsen?


Føler du dig stresset, har du en indre uro, er du ikke god til at afgrænse dig og sige nej, kan du ikke mærke dine følelser som du plejer? Har du mistet energien og glæden? 


Har du lavt selvværd, mangler du troen på dig selv, synes du ikke du slår til eller er god nok -- har du tendens til at sammenligne dig med andre?


Er du en der forsøger at gøre andre tilpas, eller har du brug for at andre er tilfreds med dig, for at du har det godt? Tænker du ofte på, hvad andre tænker om dig?


Jeg har særlig erfaring indenfor områderne:

 • Livskriser
 • Depression
 • Stress
 • Angst
 • Sorg
 • Selvværd og selvtillidsproblematikker
 • Børn/unge - forældre


Jeg har i flere år arbejdet med stress, angst og depression og har derfor stor erfaring i at arbejde med netop disse problematikker. Jeg tager udgangspunkt i at gennemleve f.eks. angsten, mærke og få nye redskaber og har ofte meget gode resultater. Ofte er det angsten for angsten, som fylder mest. 


Livskriser løber vi alle ind i. Ofte kan det virke uoverskueligt, men samtaler giver nye vinkler, mønstre og tanker og man kan komme videre i sit liv.


Lavt selvværd er en reaktion på det, man har oplevet gennem barndommen og livet i øvrigt. Selvværd kan genopbygges gennem terapi, ved at bearbejde dine oplevelser, samt genopdage dine kompetencer. Gennem psykoterapi kan du lære at mærke kroppens signaler og begynde en proces, hvor selverkendelse, forløsning og bevidste valg fører til forandring. Du vil få glæde og tilfredshed med dig selv, samt kunne leve dit liv i overensstemmelse med dine behov.


Desuden har jeg stor erfaring i at hjælpe børn/ unge og forældre. Med udgangspunkt i min mangeårige erfaring  med børn og unge, som synes at tilværelsen, kan virke uoverskuelig, kan jeg via samtaler med barnet/ den unge hjælpe så problemerne bliver overskuelige og nye handlemåder/redskaber udvikles og gør livet værd at leve igen.


Jeg kan hjælpe dig som forælder, så du kan tackle problemer med dit barn, så I igen kan få et godt og givende forhold.


Sådan arbejder jeg:

I samtalerne tager vi afsæt i de problemer, der aktuelt overskygger hverdagen. Hvordan har du det, hvad har du lyst til at snakke om og hvad vil du gerne have ud af samtalerne?


Terapi er en virksom måde at behandle depression, stress og angst. Terapi får bearbejdet følelser og oplevelser, der ligger til grund for dem. Behandlingen vil være med til, at du igen får energi og mod på livet.


Om mig:

Jeg er i sin tid uddannet som sygeplejerske og har herefter arbejdet på en række forskellige hospitalsafdelinger, bl.a. inden for psykiatrien og på børneafdeling. Desuden i hjemmeplejen og som afdelingssygeplejerske på et plejehjem.


Jeg har også undervist på sygeplejeskoler og på plejehjem og har taget en uddannelse inden for ledelse.

I en årrække har jeg sideløbende haft familiepleje for børn.

Herefter blev jeg forstander på en behandlingsinstitution med intern skole for børn og unge.


I de senere år har jeg videreuddannet mig som terapeut og via flere anerkendte, pædagogiske uddannelsesforløb.


Har bred erfaring i bl.a.:

 • Individuel terapi med voksne og børn
 • Har arbejdet med børn og voksne i sorg, bl.a. i grupper
 • Supervision af personale på døgninstitutioner
 • Akut krisehjælp til bl.a. voldsramt personale
 • Ledersupervision
 • Coaching


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 


Jeg garanterer, at du kan få en tid indenfor få dage. 

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere