Annett Lévy Andersen - Psykolog

Annett Lévy Andersen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg arbejder ud fra den grundholdning at psykolog og klient er ligeværdige partnere Annett Lévy Andersen - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Mit navn er Annett Lévy Andersen, velkommen til min profilside.

I min praksis møder jeg mennesker med mange forskellige problemer.
Jeg har klienter i alle aldre fra 16-17 år til pensionsalderen og med alle typer af uddannelser og jobs, både håndværkere, offentligt ansatte, studerende, akademikere og selvstændige.

Ud over dette kommer der mange, som er sygemeldte fra deres arbejde og i gang med et afklaringsforløb via kommunen, eller som skal hjælpes gradvist tilbage til deres nuværende arbejde.

Nogle klienter kommer, fordi de har akutte problemer, de gerne vil have hjælp til, f. eks. dødsfald eller sygdom i familien, krise i parforholdet, arbejdsmæssige problemer, stress, depression eller angst.

Andre kommer med et ønske om personlig udvikling, afklaring af tvivl, behov for fornyet retning i livet, eller blot et ønske om sparring med en udenforstående omkring en afgrænset problemstilling.

Nogle kommer hos mig et par gange, andre fortsætter i længere perioder.
Jeg arbejder ud fra den grundholdning, at psykolog og klient er ligeværdige partnere, der samarbejder om at klarlægge og afhjælpe de problemstillinger, klienten kommer med.

Jeg synes at det er vigtigt at skelne mellem livsvilkår og problemer:
Livsvilkår må erkendes og leves med på trods (f. eks. hvis man er blevet syg, eller har mistet ) Her gælder det at leve med, leve videre, leve ved siden af vilkåret, at forlige sig med livsvilkåret.

Problemer derimod kan løses.
Jeg løser ikke dine problemer, men hjælper dig med at få et bedre overblik og forstå de problemstillinger du kæmper med og med at finde løsningsmuligheder.

Mange klienter efterlyser ”værktøjer” eller ”redskaber”. Hvis du leder efter værktøjer eller redskaber, så hjælper jeg dig i første omgang med at kigge ned i din ”værktøjskasse” (ressourcerne) for at du på den måde, måske kan opdage, at du har det, der skal til.
Hvis du ikke har det stykke værktøj der skal til, så finder vi i fællesskab frem til et nyt.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte - og mindst lige så velkommen til at trykke på linket "Ring mig op", så vil jeg ringe til dig så snart som muligt.

Biografi

Uddannelse

Psykolog

Psykologens specialer

Autoriseret psykolog

Sprog

Dansk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere