Ann Svarre Engedal - Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Ann Svarre Engedal

Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

NARRATIV TERAPI - Hjælper dig gennem en svær tid og genfinder dine styrker til at gå efter dine drømme. Ann Svarre Engedal - Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Mit navn er Ann Svarre Engedal

 

Jeg er uddannet familie- og psykoterapeut, certificeret stresscoach og derudover er jeg også professionel pædagog med over 20 års erfaring indenfor forældresamarbejde omkring børns udvikling og trivsel.

 

Jeg godkendt medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 

 

Som klient hos mig får du i vores samtaler det bedste fra alle tre uddannelser.

 

STRESSCOACHING

Jeg modtager i dag rigtig mange klienter med stress i min praksis. Mænd og kvinder som er ramt både fysisk og psykisk, og som føler, at de er ude af kontrol med sig selv. De frygter, at de er ved at blive skøre. Det er de ikke, men de ophobede stress hormoner påvirker vores psyke og krop alvorligt. Den gode nyhed er, at stress kan afhjælpes, og at man med den rette hjælp finder sig selv igen. Oftest kommer man ud på den anden side som et klogere og mere bevidst menneske.

 

Alle mennesker støder ind i kriser, sygdom, ubehagelige oplevelser eller lignende i løbet af deres liv, som kan medføre en svær tid med følelser af håbløshed, ensomhed, sorg, vrede eller tabt selvværd.

 

Tingene løses ofte meget nemmere, når vi har nogen at dele dem med. En narrativ terapeut er uddannet til at møde mennesker fordomsfrit, anerkendende, nysgerrigt og med ekspertise i at opsamle de gode elementer i historien.

 

Jeg sætter fokus på, hvad det er du gerne vil, dine håb, drømme og værdier - og jeg genfinder glemte kompetencer og styrker.

 

Jeg tilbyder samtaler

  • til dig som enkeltperson
  • til jer som par
  • til jer som børnefamilie
  • til dit barn

 

PARTERAPI

Nogle gange udvikler vores forhold sig i en anden retning, end vi havde drømt om, da vi var nyforelskede. Mange par oplever, at skænderierne efterhånden fylder langt mere end de varme stunder, og ofte føler man sig misforstået, overset eller kritiseret af sin partner. Dette kan medføre, at man langsomt begynder at trække sig fra hinanden, og med tiden begynder man at tvivle alvorligt på, om partneren nu også er den eneste rigtige for mig.

Afsættet til et godt velfungerende parforhold er, at I skal prioritere jeres fælles liv, og vi vil i vores samtaler skabe en ny fortælling om jer to.

FAMILIETERAPI
Vi kaster os ud i familielivet med krum hals, stor entusiasme og med en masse håb og drømme om, at vores familie vil blive fyldt med kærlighed, trivsel og udvikling. For mange af os udvikler familielivet sig desværre langtfra, som vi havde drømt om og glædet os til. Vi vil i vores samtaler sammen sætte ord på jeres håb og drømme for familien i fremtiden, og I skal sammen være forfattere til en ny fortælling om jeres familie.

Terapiform

NARRATIV TERAPI
I narrativ terapi arbejder man ud fra tanken, at det er problemet, der er problemet og ikke personen. På den måde bliver personen frigjort, og man kan arbejde sammen mod problemets indflydelse. Vi kan ikke lave om på de faktuelle hændelser, men vi kan ændre på vægtningen af dem, og på følelserne af dem.

Du vil opleve at blive mødt præcis som den, du er, uden fordomme og uanset hvilken problematik du har. Du er eksperten i dit eget liv, og jeg er eksperten i omsorgsfuldt at stille dig de rigtige spørgsmål.

Vi følges for en tid - og jeg hjælper dig med gradvist at opbygge en følelsesmæssig styrke til at mestre de ting i livet, du finder svært.

Ring gerne til en uforpligtende og gratis forsamtale på 10 min.

Hvis du foretrækker at jeg kontakter dig, er du meget velkommen til at udfylde kontaktformularen.           

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere