Anne Macellaro - Psykoterapeut, Terapeut, Parterapeut, Coach

Anne Macellaro

Psykoterapeut, Terapeut, Parterapeut, Coach

Videosamtale

5 klientudtalelser

Videosamtaler

Emotionsfokuseret terapi for unge 13 - 18 år - online terapi (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Emotionsfokuseret terapi online (GoMentor videoløsning) (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Fokus på dine følelser i forandrende samtaler Anne Macellaro - Psykoterapeut, Terapeut, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

Kender du det?

Føler du dig fastlåst, ude af balance eller reagerer du voldsomt eller ikke særlig hensigtsmæssigt i nogle situationer?

Oplever du stress, angst eller lavt selvværd?

Her kan den terapeutiske samtale hjælpe. Vi sætter sammen lys på det, der lige præcist er din udfordring. Du er ikke alene!

I emotionsfokuseret terapi tager vi udgangspunkt i, at vores følelser/emotioner er vores navigations-apparat, der giver os vigtige informationer, så vi kan agere i verden og i relationer. Man kan derfor ikke tale om dårlige og gode følelser. Alle vores følelser er retningsgivende og siger noget om vores behov. Det er svært at handle, hvis man ikke kan mærke sit behov. 

Vi har alle lært os forskellige måder at undertrykke, dulme eller maskere vores følelser, og nogle gange kan vores reaktionsmønster komme til at stå i vejen for os selv og det som vi ønsker i vores liv. 

Ethvert menneske kan have udfordringer eller befinde sig i svære livssituationer, hvor den empatiske, terapeutiske samtale kan være hjælpsom: , akut opståede udfordringer, begrænsende overbevisninger, fastlåste handlemåder, tilsyneladende uforklarlige reaktionsmønstre, selvskadende adfærd - her er ingen rangorden på de forskellige problemer, som vi hver især kan tumle med. Måske har du også blot lyst til at skærpe din emotionelle intelligens og ser terapi som led i din personlige udvikling. 

Fokus i terapien er her og nu, og vi arbejder ikke kun med hvorfor et problem er opstået, men i høj grad med hvordan man udtrykker og regulerer sine følelser, for heri kan det ændrede perspektiv ligge. 


Har du brug for at tale med en terapeut som rummeligt kan hjælpe dig med at få andre perspektiver på dig selv og andre mennesker omkring dig, er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Har du brug for at høre lidt mere om EFT og om det kunne være brugbart for dig, er du også velkommen til at ringe eller skrive til mig.


HER KAN DU MØDE MIG:
Jeg bor i USA og tilbyder derfor kun online sessioner


LEDIGE TIDER:
Jeg tilbyder også tider om aftenen og weekenden efter aftale. Du er velkommen til at kontakte mig, så finder vi et tidspunkt, der passer dig 

OM MIG:

-  Jeg er en glad og empatisk kvinde på 48 år med mand og 3 børn
-  Eksamineret psykoterapeut fra EFT-instituttet i København i januar 2016 (4 årig uddannelse i den evidensbaserede metode)
-  Arbejdet med organisations- og medarbejderudvikling - med særlig fokus på work/life balance og coaching af ledere og medarbejdere
- Udviklingspsykologi - neuroaffektiv udvikling og tilknytning v. Susan Hart /2017
-  EFT for par (EFT-C) v. Steen Rassing og Rhonda Goldman /2018 og 2019


VILKÅR:
- Første session kan betales via GoMentor
- Din tid er reserveret når du har indbetalt
- Derefter betales kontant efter endt session eller på faktura efter aftale 
- Aflysning skal ske 24 timer inden aftalt tid. Ved for sen aflysning eller udeblivelse betales det fulde beløb
- Ved sygdom samme dag aflyses hurtigst muligt, og bestilles en ny tid overføres betalingen til næste session. 

Klientudtalelser

Anonym kvinde, 50 (Stress) - "Jeg kom til psykoterapi i forbindelse med en sygemelding for stress, og følte mig straks i gode hænder og meget tryg. Anne har en rummelig og kærlig udstråling, og det gør det nemt at fortælle om sig selv og de følelser, der fylder. Jeg har følt at jeg kunne dele alle tanker, og det at nogen ser og forstår, har gjort det nemmere for mig at forstå, tilgive og endda holde af mig selv. Der har været en meget konstruktiv atmosfære, dynamisk og fri, og Anne er god til at fange de øjeblikke der kan åbne op for udvikling og bearbejdning. Vi har set hinanden mange gange og Anne kender min historie fra jeg var lille. Det har været rigtig fint på den måde at have et vidne til mit liv, én som er på min side og som jeg kan stole på. De teknikker som Anne bruger har været en åbning til at få kontakt til mig selv, og til at udtrykke og give slip på forskellige følelser. Vi har også gået ind i drømme og det har medvirket til en fornemmelse af at være på rette vej. Ligeledes har korte meditationer givet jordforbindelse og nærvær. Jeg har fået rigtig meget ud af det mix af intuition, empati og teoretisk overbygning som Anne er i stand til at formidle under en session. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde, 35 år - "Det var en god oplevelse at tale med dig. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde, 33 år - "Jeg vil godt give EFT en chance:-). Hvornår kan vi aftale en ny tid?"  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde, 48 år - "Det var dejligt. Jeg følte mig så afslappet i flere dage efter."  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde, 47 år - "Jeg får meget ud af det Jeg føler mig nærmest renset. Og det er som om de forskellige elementer er kommet på rette hylde. Det er en god følelse. Ligesom at der er blevet ryddet op. Også en god følelse at forstå mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.