Anne Leonhard Olsen - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness Instruktør, Stresscoach, Coach, Gestaltterapeut, Mentor, Parterapeut, Sexolog, Stressterapeut, Terapeut

Anne Leonhard Olsen

Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness Instruktør, Stresscoach, Coach, Gestaltterapeut, Mentor, Parterapeut, Sexolog, Stressterapeut, Terapeut

Ringsted, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat 700 kr. Aftal tid

 Rabat for arbejdsledige, pensionister og studerende

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 56

89 87 43 56

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 56

89 87 43 56

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Psykoterapeut, healer og regressionsterapeut tilbydes i Ringsted. Bestil tid eller ring og hør nærmere Anne Leonhard Olsen - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness Instruktør, Stresscoach, Coach, Gestaltterapeut, Mentor, Parterapeut, Sexolog, Stressterapeut, Terapeut

Beskrivelse

* Psykoterapi, healing og regressions terapi - en unik kombination *

 

Terapi handler om at lære sig selv bedre at kende - Du har nøglen til at kunne ændre på dit liv. Vær nysgerrig på dig selv, Nysgerrig på dine mønstre og hvor, eller hvordan de blev skabt, jeg vil med glæde guide dig i processen uanset om det er -


  • Stress 
  • Sorg                                
  • Angst 
  • Depression 
  • Personlig udvikling
  • Lavt selvværd 
  • Livsstilsændringer
  • Eksistentielle udfordringer

 Eller noget helt andet Der er dine udfordringer.

Du kan gennem terapien lære at spotte dit fulde potentiale og bevæge dig videre i dit liv. Når du har fysiske blokeringer bliver det vanskeligt at mærke dig selv. Lære at blive chefen i dit liv, og selv bestemme tid, sted og fart.

Vi vil  altid tage udgangspunkt i din nuværende livssituation. Du vil får hjælp til at løsne op for dine psykiske belastninger, gamle følelser og blokeringer.


 

 Tilgang og metoder

Jeg anvender en kropsterapeutisk tilgang og inddrager metoder som regression, Reiki healing, kropsterapi og psykoterapi i vores samtaler.

Jeg kikker på dig som den unikke person du er og tilpasser terapien / behandlingen netop til dig. Det vigtigste er, at du føler dig tryg, set hørt og forstået.

 

Følelsesforløsende regressions terapi og Reiki-healing

I terapien arbejder vi med årsager og sammenhænge. Vi frigøre de psykiske belastninger du har, der måske har sat sig til en fysisk smerte.

Denne form for terapi er en unik og omsorgsfuld blid terapi, hvor hver enkelt behandling afsluttes hver gang.

Reiki betyder universel livsenergi og er en naturlig del, af behandlingen. Reiki healing er med til at fremmer opløsningen af alt det, der hindrer os i at leve vores potentialer fuldt ud. Den er med til at sætte skub i din personlige udvikling.

Vores "Indre barn" gemmer på "de glemte traumer" fra vores tidligste eksistenser til i dag.

Følelsesforløsende regressions terapi og Reiki-healing får blokeringerne til at slippe.

Som Reiki-healer og følelsesforløsende regressions terapeut er jeg i stand til at behandle blokeringerne og sætte dem fri, og "om programmere" uhensigtsmæssige handlemønstre.

 

Psykoterapien er også en del af behandlingen.

Jeg indleder alle behandlinger med en samtale, der tager udgangspunkt i dig. Sammen finder vi ud af, hvad det er du vil arbejde med i dagens session. Terapien tager fat i eksistentielle temaer, og vi vil skrælle lag af og på smukkeste vis nå ind til det, der er dig og dine personlige styrker og potentialer.

Det er kun os selv, der kan ændre på vores liv, men vi kan godt modtage hjælp til processen fra andre.

 

Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut, pædagog, ernærings terapeut, healer, mindfullnes instruktør og følelsesforløsende regressionsterapeut med selvstændig praksis, i "Tvindelstrup" imellem Ringsted og Haslev

 

Ring eller skriv ganske uforpligtende og hør hvordan og hvornår jeg kan hjælpe dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.