Anne Leonhard Olsen - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Tankefeltterapeut

Anne Leonhard Olsen

Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Tankefeltterapeut

Ringsted, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Tankefelts terapi - Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Følelsesforløsende regressionsterapi ledig eller sygemeldt 800 kr. Aftal tid

samtaleterapi - ledig eller sygemeldt 500 kr. Aftal tid

følelsesforløsende regressionsterapi 1.000 kr. Aftal tid

En spirituel terapi form hvor du liggende (fuld påklædt) - under et tæppe . En guidet terapi der giver dig indblik i dit dybere følelsesliv og forløser og healer gamle traumer enten i nuværende eller tidligere liv. 

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 56

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 56

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Tankefelts terapi tilbydes i Ringsted. Lavt selvværd, stress. Tankefeltsterapi Er en fantastisk behandlingsform til følelsesmæssigt stress og fysisk smerte. Anne Leonhard Olsen - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Tankefeltterapeut

Beskrivelse

Tankefeltsterapi 


 Hvad kan jeg hjælpe dig med : 

  • Stress 
  • Sorg                                
  • Angst 
  • Depression 
  • Lavt selvværd
  • Eksistentielle udfordringer
TFT kan med fordel bruges i behandlingen af alle former for følelsesmæssig stress og fysisk smerte. 


 "Udvikling handler om at vikle sig ud

af det man har viklet sig ind i."

 

TFT – tankefeltterapi matrix 

Arbejdet med dit tankefelt starter med en behandling i min klinik, hvor vi i fællesskab finder de udfordringer, du vil arbejde med. Under samtalen  banker jeg  blidt dine punkter i ansigtet og på kroppen. I processen kommer det frem, om det skaber forandringer for dig, sker der meget lidt, ændre jeg i formuleringen, og vi arbejder videre indtil, der skabes forandring for dig. 

 Behandling:

Arbejdet med dit tankefelt starter med en behandling i min klinik, hvor vi i fællesskab finder det fokus, du vil arbejde med i den næste periode. Vi sidder over for hinanden, og jeg banker blidt dine centrale felter, og vejleder dig i, hvad du skal sige. I processen kommer det frem, om det skaber forandringer for dig, sker der meget lidt, ændre jeg i formuleringen, og vi arbejder videre indtil, der skabes forandring for dig. 

Du lærer hurtigt at banke, da det repeteres mange gange, og naturligvis forklarer jeg hele tiden, hvad der sker. Netop denne banken skal du fortsætte med, når du kommer hjem, og til vi ses næste gang. 

Nogle oplever forandring med det samme, andre har brug for flere behandlinger. Det er meget individuelt. Det anbefales, at vi ses nogle gange, men det er i virkeligheden op til processen og dit arbejde og ønske om forandring.


Ring eller skriv ganske uforpligtende og hør hvordan og hvornår jeg kan hjælpe dig.


Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere