Anne Leonhard Olsen - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Tankefeltterapeut

Anne Leonhard Olsen

Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Tankefeltterapeut

Ringsted, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Tanke felts terapi (TFT) tilbud frem til 31. December 2018 350 kr. Aftal tid

Da jeg er under certificering tilbyder jeg TFT behandlinger til 350.- frem til 31. December 2018 

Du vil efter endt behandling modtage et spørgeskema fra mig om hvordan du oplevede behandlingen .Følelsesforløsende regressionsterapi ledig eller sygemeldt 800 kr. Aftal tid

samtaleterapi - ledig eller sygemeldt 500 kr. Aftal tid

følelsesforløsende regressionsterapi 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 56

89 87 43 56

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 56

89 87 43 56

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut, Tankefelts terapi og reikihealig tilbydes i Ringsted. En unik kombination der kan understøtte dig i dit arbejde med bla. lavt selvværd og stress Anne Leonhard Olsen - Psykoterapeut MPF, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Gestaltterapeut, Stressterapeut, Tankefeltterapeut

Beskrivelse

Individuel samtale terapi, Tankefelt terapi eller følelses forløsende regressionsterapi.

 

Vær nysgerrig på dig selv, Nysgerrig på dine mønstre og hvor, eller hvordan de blev skabt - jeg vil med glæde guide dig i processen uanset om det er:


  • Stress 
  • Sorg                                
  • Angst 
  • Depression 
  • Personlig udvikling
  • Lavt selvværd 
  • Livsstilsændringer
  • Eksistentielle udfordringer

 Eller måske er det noget helt andet der er din udfordring.


 "Udvikling handler om at vikle sig ud

af det man har viklet sig ind i."

 

Regressionsterapi

Følelsesforløsende regressions terapi er en blid form for terapi, hvor du i en let meditativ tilstand bliver ført tilbage i tiden til det tidspunkt hvor du første gang møde de følelser, eller blokeringer som du oplever.

 

Regression betyder at "gå tilbage". Denne terapi form tager altid udgangspunkt i din nuværende livssituation og arbejder med lag af din bevidsthed som du normalt ikke er i kontakt med .  Er du et sted i dit liv hvor du uanset hvad du gør eller forsøger at ændre på forbliver den samme kan regressionsterapi være løsningen for dig.


I terapien arbejder vi med årsager og sammenhænge. Vi frigør de psykiske belastninger du har, der måske har sat sig til en fysisk eller en psykisk smerte. Vi kan i denne terapiform søge efter årsagen i et tidligere liv, i din fødsel eller fostertilstand., barndom eller ungdom for at forstå hvad det er din psyke undertrykker, og som måske kommer til udtryk i en fysisk eller psykisk tilstand. Det kan blandt andet være fysisk sygdom, angst, stress, lavt selvværd. Jeg hjælper dig i den proces med at finde og forløse gamle traumer.


Terapien tager fat i eksistentielle temaer, og vi vil skrælle lag af, og på smukkeste vis nå ind til det, der er dig og dine personlige styrker og potentialer.

 

Behandlingen indledes altid med en samtale hvor vi finder ud af hvad det er du ønsker at arbejde med. Du vil derefter ligge på briksen (fuldt påklædt) under et tæppe, i en let trancetilstand eller et meditativ tilstand  - lige før du falder i søvn . Under selve behandlingen vil jeg stille dig spørgsmål og opgaver der vil være med til at du opløser de traumer der er årsag til din tilstand.


TFT – tankefeltterapi

TFT tager udgangspunkt i den østlig meridianlære og vestlig kognitiv terapi. Her fokuseres på bevidsthed og følelser og samtidig aktiveres meridianbanerne, der er vores energi transportsystem. Ved stress, depression, traume o.a. tilstande, vil medianerne blive blokeret, og der vil ikke komme energi nok rundt til de tilhørende organer.

Med TFT ændrer man på de signaler, der giver den for dig uhensigtsmæssige reaktion, de negative tanker/følelse og din måske irrationelle adfærd. Ubehaget bliver ”banket” væk.

Tankefeltet er en del af det elektromagnetiske felt, der omgiver vores krop. Det aktiveres, når vi tænker på et problem eller er i en svær situation. Når hjernen vurderer, at der er fare på færde, aktiveres vores nervesystem, og vi bliver overvældet af vores følelser. En af årsagerne til at du bliver overvældet er, at du med din hjerne ikke er i stand til klart at modtage og forstå signalerne fra omverdenen. Der er som man siger “støj” på modtageren, og det er støjen, vi reagerer på med smerte eller ubehag, for den gør, at vi “misforstår” situationen. Det er derfor, vi stadig kan reagere på et traume eller en negativ hændelse mange år efter den fandt sted.
Med tankefeltterapi kan man finjustere tankefeltet, så du rammer den rigtige kanal eller frekvens, så det oplevede ubehag forsvinder.

TFT kan med fordel bruges i behandlingen af alle former for følelsesmæssig stress.

Behandling:

Arbejdet med dit tankefelt starter med en behandling i min klinik, hvor vi i fællesskab finder det fokus, du vil arbejde med i den næste periode. Vi sidder over for hinanden, og jeg banker blidt dine centrale felter, og vejleder dig i, hvad du skal sige. I processen kommer det frem, om det skaber forandringer for dig, sker der meget lidt, ændre jeg i formuleringen, og vi arbejder videre indtil, der skabes forandring for dig. 

Du lærer hurtigt at banke, da det repeteres mange gange, og naturligvis forklarer jeg hele tiden, hvad der sker. Netop denne banken skal du fortsætte med, når du kommer hjem, og til vi ses næste gang. 

Nogle oplever forandring med det samme, andre har brug for flere behandlinger. Det er meget individuelt. Det anbefales, at vi ses nogle gange, men det er i virkeligheden op til processen og dit arbejde og ønske om forandring.


 

Samtaleterapi

Du har også mulighed for at vælge helt almindelig samtale terapi, hvor du har mulighed for at snakke om de livstemaer der optager dig lige nu. Terapi handler om at lære dig selv at kende og vi vil sammen reflektere over de temaer der dukker op i terapien. Jeg er der for at se det du måske ikke selv ser, og det du måske ikke selv høre.

Eksistentiel samtale terapi kan også vælges, her følger vi sammen sporene i dit liv.

 

Jeg lover ingen mirakler ligesom jeg ikke stiller nogen diagnoser, deter dig der skaber mirakler og lægen der stiller diagnoser, jeg er "bare" facilitator.og vil kikke på dig som den unikke person du er og tilpasser terapien / behandlingen netop til dig. Det vigtigste er, at du føler dig tryg , set hørt og forstået.

*

Ring eller skriv ganske uforpligtende og hør hvordan og hvornår jeg kan hjælpe dig.


Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.