Anne Katrine Kruse - Psykolog

Anne Katrine Kruse

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Autoriseret psykolog med særlig erfaring i stress,depression, angst, kriser og traumer samt børn og unge tilbyder: Individuel- og parterapi og supervision. Anne Katrine Kruse - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Som autoriseret psykolog kan jeg tilbyde en kompetent psykologbistand, der sigter mod, at du opnår indsigt og ressourcer til at få dit liv tilbage på ret kurs igen.

Jeg har særlig erfaring i forhold til stress, angst, depression, traumer, tab og livskriser hos voksne samt udredning- og i forlængelse heraf udarbejdelse af interventions forslag til afhjælpning af trivsels,- adfærds,- og indlærings problemer hos børn og unge. Endvidere har jeg god erfaring med at arbejde gennem tolk og hvis du ønsker tolkebistand til dine sessioner hos mig hjælper jeg gerne med at etablere kontakten.

Min erfaring som psykolog har jeg, udover min private praksis erfaring, erhvervet mig gennem ansættelser i PPR (pædagogisk psykologisk rådgivning) samt psykiatrien, hvor jeg igennem flere år har behandlet traumatiserede flygtninge, der lider af PTSD (post traumatisk stress forstyrrelse), foruden udredning af- samt psykologrådgivning til depressionsramte patienter, i et projekt med behandling via selvhjælpsprogrammer over internettet.  Aktuelt er jeg udover min praksis ansat som stressbehandlingspsykolog i kommunalt regi.

Endvidere er jeg tidligere uddannet pædagog og har været ansat i en specialbørnehave gennem en årrække. 
______________________________________________________

Jeg tager ikke imod henvisning fra lægen! 
______________________________________________________

Jeg er uddannet psykolog (Cand. Psych.) fra Århus Universitet, medlem af Dansk Psykologforening og autoriseret af Psykolognævnet.

I mit psykologiske arbejde er jeg meget inspireret af blandt andet kognitiv terapi samt moderne psykodynamisk terapi, og inddrager i terapien elementerne fra de forskellige terapiretninger, hvor de synes at give mening i relation til den enkelte klients konkrete problemstilling, og i forhold til de ønsker du som klient måtte have for dit forløb.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Ved online betaling via hjemmesiden trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).
Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere