Anne Sund - Terapeut, Mentor, Mindfulness instruktør

Anne Sund

Terapeut, Mentor, Mindfulness instruktør

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Empatisk og faglig dygtig kognitiv mentor og kandidat i pædagogisk psykologi. Anne Sund - Terapeut, Mentor, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

'
Til tider kan livet gå op og ned, og alle kan opleve udfordringer, personlige kriser og forhindringer,
som kræver støtte, forståelse og ekstra opmærksomhed.
 

Mit navn er Anne Kathrine, er 33 år, og bosiddende i Charlottenlund.

Jeg er uddannet pædagog og kandidat i Pædagogisk Psykologi fra Aarhus Universitet og følgelig suppleret mine uddannelser med en kognitiv mentoruddannelse.

 

Jeg har siden færdiggørelsen af mine uddannelser arbejdet med børn, unge samt arbejdet frivilligt arbejde som mentor for unge og støtteperson for studerende på bl.a. Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet.

 

Jeg arbejder med følgende områder:

  • Selvværdsproblematikker
  • Depression
  • Jobafklaring
  • Angst
  • Stress/udbrændthed
  • Personlig coaching

 

Terapeutisk tilgang

Som mentor anvender jeg kognitive metoder, og tilpasser behandlingen efter dine individuelle behov. Med andre ord arbejder jeg ud fra devisen om, at den måde vi tænker på bestemmer også vore handlinger.

 

Hvis vi forandrer måden vi tænker på, vil vi også kunne ændre vores handlinger.

 

På en kærlig og nysgerrig måde hjælper jeg dig i gang med den udvikling du savner, og støtter dig i at håndtere og løse dine indre følelsesmæssige problemer. I tæt samarbejde, vil jeg således udfordre de sider i dig, som har en andel i dine problematikker.

 

Du vil blive mødt i øjenhøjde med anerkendelse og accept kombineret med nærvær og empati - og jeg er selvfølgelig underlagt tavshedspligt.

 

Betaling foretages kontant fra gang til gang med mindre andet aftales.

Afbud skal meddeles pr. telefon/sms senest 24 timer inden aftalt session, ellers opkræves fuld honorar.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere