Anne-Grete Kerne Jørgensen - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Coach

Anne-Grete Kerne Jørgensen

Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Coach

Allerød

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.125 kr. Aftal tid

Rabatkort - 10 sessioner, individuel terapi 6.750 kr. Aftal tid

Ved forudbetalt køb af 10 sessioner, gives 10% rabat

Rabatkort - 10 sessioner, individuel terapi 10.125 kr. Aftal tid

Ved forudbetalt køb af 10 sessioner, gives 10% rabat

Coaching 900 kr. Aftal tid

Parterapi 1.300 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 02

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har særligt fokus på heling hos dig, der har mister orienteringen eller balancen i livet. Jeg støtter dig i at åbne til kernen og de dybere lag i dig selv. Anne-Grete Kerne Jørgensen - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Coach

Beskrivelse

Du behøver ikke at gå vejen alene!

I et psykoterapeutisk forløb kan jeg støtte dig i at bearbejde og hele gamle sår, forsone dig og blive fri til at finde dine ressourcer, så du kan leve dit liv i overensstemmelse med din indre sandhed.

Alle livsproblematikker er som udgangspunkt relevante, vedkommende og rummer en mulighed for udvikling – en invitation til at møde og genforenes med et dybere aspekt af dig selv.

Har du mistet glæden ved hverdagslivet?
Er balancen mellem arbejde og privatliv tippet over? Er hverdagen en række af trivielle rutiner? Fylder pligterne mere end glæden? Har du ”hørt” eller ”mærket” dig selv i dag?

Er du i en eksistentiel livskrise?
Føler du dig ensom – også i samvær med andre? Oplever du, at du spørger dig selv ”Hvad er meningen med livet?” eller ”Hvem er jeg og hvor hører jeg til?” Kunne det være udtryk for en spirituel livskrise – og invitation til at gå indad?

Kender du til følelsen af skam?
Kender du til at føle dig forkert eller tom indeni? Trækker du dig fra sociale sammenhænge? Har du behov for ydre anerkendelse? Har du et voldsomt udadrettet temperament - eller vender du vreden og kritikken indad? Føler du dig deprimmeret?

Er du i en akut krise?
Har du været ude for en ulykke, en skilsmisse eller et dødsfald? Har du mistet fodfæstet for en stund – og ved du ikke, hvordan du finder tilbage til livet igen? Står du midt i en overgang i livet og har svært ved at orientere dig? Føler du dig uvirkelig eller angst?

Har du problemer i parforholdet?
Har I mistet gnisten? Bliver små misforståelser til store konflikter? Er Jeres seksualitet blevet en byttehandel? Har I glemt, hvad og hvem det var, I forelskede Jer i?

Har du været udsat for chok eller traumer?
- Som ikke slipper af sig selv - men sidder som fastlåst energi og spærrer for din livsudfoldelse?

Så kan jeg måske hjælpe dig.
Det væsentlige for mig er din motivation - dit mod til at se ærligt på dig selv og dit ønske om forvandling.

Jeg skaber et trygt, åbent og nærværende rum, hvor jeg omsorgsfuldt og dynamisk vil møde dig, der hvor du er og guide dig videre i processen. Jeg ved, at du har svarene i dig selv og vil guide dig til at finde dem. Jeg vil støtte dig i at bruge dit åndedræt, mærke efter i kroppen og lade den være medfortæller af din historie, dine ønsker og dine behov.

I mit terapeutiske arbejde anvender jeg forskellige former for samtaleterapi, krops- og energiarbejde, opmærksomhed på åndedrættet, chok / traume-arbejde, ressourceopbygning, opstillinger, tegneterapi og drømmearbejde, mindfullnes, meditation, ritualer, healing - og når situationen tillader det humor og et kærligt skub.

Mit fokus
Jeg har særligt fokus på heling hos dig, der har mistet orienteringen eller balancen i livet – mentalt, følelsesmæssigt, kropsligt eller sjæleligt. Jeg støtter dig i at åbne op i forhold til accept, bevidstgørelse, forandring og udvikling.

Min baggrund
Jeg har mange års erfaring som leder, herunder erfaring i kommunikation og udvikling af menneskelige potentialer, organisationsudvikling og familiearbejde, underviser på inspirationskurser med voksne arbejdsløse, pædagogisk konsulent, terapi i eget regi, bred og alsidig livserfaring, personlig erfaring med stress og tab.
Jeg er født i 1957, er mor til tre voksne børn og har børnebørn.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Ved online betaling via GoMentor trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).
Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Klientudtalelser

Karin - "Dejligt at mærke, at du har skabt et rum af tillid, og jeg kunne mærke din faglighed og at du havde styr på det. Det har været en forudsætning for, at jeg turdet at give slip og give noget af mig selv. Så godt for mig at komme væk fra ord…og over i symboler og kroppen. Utroligt dejligt ikke at skulle være i hovedet, men i kroppen, hjertet og sjælen. Æstetik betyder meget for mig …… så det smukke lyse og rolige rum …. det har været healende for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Tine - "Jeg er så glad for den tid jeg var i terapi hos dig. Sikken en rejse, og nogle gode skridt du hjalp mig til at tage i den tid. Og det skønne er at jeg så klart ser at det kun lige er begyndt og at der ligger så meget fantastisk og venter på mig når jeg tør gå dybere ind. Så tak for en dejlig start ind i alt det. Jeg håber alt det bedste for dig. KH Tine "  Læs mere  Læs mindre

Line - "Jeg synes, at jeg i mødet med dig er vokset som menneske og har fået en indsigt og åndelig udvikling med i købet som er helt grundlæggende for min videre rejse. Det vil jeg gerne sige tak for. Med kærlig hilsen Line "  Læs mere  Læs mindre

Bente - "Det sker, at jeg stadig falder i det sorte hul, hvor jeg mister både orientering, lys, mening og udveje af syne - og det er næsten ubærligt. Og så er det godt, at jeg har en virkelig dygtig og virkelig dejlig terapeut, som jeg har fuldstændig tillid til. Forleden dag, hvor det var blevet rigtig svært, at være mig, synes jeg, at jeg så tårer i hendes øjne. Så sagde hun præcis de samme ord, som jeg selv bruger, at hun følte sig dybt ydmyg over, at jeg havde tillid nok til, at tage hende med ind i det allerdybeste og mest sårbare. Og på en eller anden måde, følte jeg mig mødt og trøstet på et plan, som gik meget dybere ind. Måske fordi jeg (det var i hvert fald min egen oplevelse) fik et så tydeligt tegn på medfølelse og berørthed? Det falder mig ind, at nervesystemet måske lige der sagde til sig selv: ”Der var du omsider, mor”! Og så sker der jo heling. kh B "  Læs mere  Læs mindre

Christel - "Kære Anne-Grete Jeg takker for din indsats. Vi kunne ikke have nået der til på egen hånd og det gik over alle mine forventninger. Endnu engang af hele mit hjerte tak. Min bekymring om at bruge penge på mig selv den første gang jeg kom, er sjov at tænke tilbage på, for nu er der er ikke noget mere meningsfyldt for mig at prioritere. Jeg er en meget glad kvinde på vej ud i verden. Og det har du helt sikkert en andel i. Kærlig hilsen C "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere