Anne Braüner - Psykolog

Anne Braüner

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykolog og hypnoterapeut. Anne Braüner - Psykolog

Beskrivelse

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg har især fokuseret på behandling af arbejdsrelateret stress, angst og depression via henholdsvis samtaleterapi i klinisk kontekst og undervisning i kollegial supervison i den erhvervspsykologiske kontekst. Metodisk henter jeg inspiration fra psykodynamisk- og systemisk tænkning, men sætter stor værdi i at tilpasse metoden til den aktuelle situation uafhængigt om jeg agerer terapeut, konsulent eller underviser. Jeg er desuden uddannet i brugen af hypnoterapi på såvel individuelt som gruppeplan. Hypnoterapi kan anvendes til en række forskellige problematikker. Jeg har bl.a. stået for workshops i “sportsperformance through self-hypnosis” for elitesportsudøvere, hvor jeg anvendte metoden at hjælpe hver enkel deltager med at genfinde kontakten til deres eksisterende evner. I klinsk sammenhæng kan det bruges til at behandle forskellige angstformer såsom sygdomsangst, flyskræk, fobier mv. Det kan også bruges til behandling af stress, traumer og depression. Jeg modtager klienter uden henvisning til en særlig samtalepris på 625 kr. Jeg varetager desuden også kursus i arbejdsrelateret stress på 8 sessioner (300 kr pr. time). Ved ønske om mere information vedr. hypnose kontaktes jeg gerne. Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte eller at sende en kontaktanmodning

Biografi

Uddannelse titel

Psykolog

Psykologens specialer

Autoriseret psykolog

Sprog

Dansk

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere