Anna Wejdemann -

Anna Wejdemann

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

I mødet med mennesker tilstræber jeg nærvær, ligeværdighed og troværdighed - Og sigter mod Anna Wejdemann -

Beskrivelse

Søger du psykolog i Århus? Mit navn er Anna Wejdemann – velkommen til min side. Jeg har været psykolog i mange år og jeg er god til at lytte mig ind til kernen i en problemstilling, at finde frem til hvad det enkelte menneske indeholder og hvad det kan have brug for. Jeg tilbyder: Individuelle forløb. Parterapi. Familier, børn og unge. Supervision af plejefamilier, psykologer og andre faggrupper. Psykologiske undersøgelser. Undervisning. Vi kan alle komme i en situation, hvor vi har brug for professionel rådgivning og vejledning. Man kan have konkrete problemer med sine børn, parforholdet eller i arbejdslivet, som kræver noget andet end den samtale, man kan have med sin partner, venner og kolleger. Det kan dreje sig om problemer og dilemmaer, hvor man er meget i tvivl om, hvad den rigtige tilgang vil være. Der kan også være tale om overvejelser af mere indre og eksistentiel karakter, hvor man kan have behov for hjælp til at finde den rette vej i livet. Som professionel har jeg særlig faglig velfunderet viden på en lang række områder - og nogle gange er det det, der er brug for, når problemer skal drøftes og der skal træffes gode og holdbare beslutninger. Jeg har særlig god erfaring med: Mindfulness Angst Depression Stress Problemstillinger i fbm. adoption Børnepsykologi Ungdomspsykologi Jeg bruger forskellige terapeutiske retninger og tilstræber at anvende dem fleksibelt, så de passer bedst muligt til den enkelte. Ofte burger jeg mindfulness og ACT (Acceptance and Commitment Therapy), som er nyere forskningsbaserede metoder. Jeg har ikke fast telefontid, men du kan lægge besked om navn og telefonnummer på telefonsvareren. Du er også velkommen til at trykke på linket ”Ring mig op” eller ”Send email” – så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt. Jeg ser frem til at møde dig.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere