Anna Margrét Skúladóttir - Psykolog, Mindfulness instruktør

Anna Margrét Skúladóttir

Psykolog, Mindfulness instruktør

København K

Personligt fremmøde

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Parterapi 1.400 kr. Aftal tid

Familiesamtale 1.400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Klinisk, ret- og organisation Psykolog, klinisk hypnoterapeut, ledelse & motivation coach samt mindfulness-instruktør Anna Margrét Skúladóttir - Psykolog, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

 Har du det svært, er du ked af det, har du mistet lysten eller føler du, at du sidder fast og har svært ved at komme videre - så kan samtaleterapi være en stor hjælp. Mange mennesker oplever også tit problemer i deres relationer til andre mennesker, hvad enten det er til partneren eller i familien, med kollegerne eller fremmede.

Disse problemer vil jeg kunne hjælpe dig med at komme til livs.

Jeg er en erfaren psykolog og jeg har i mange år hjulpet mennesker, som på forskellig vis har været i krise, vanskelige situationer eller har haft svært ved at få hverdagen til at fungere.

Jeg tilbyder både individuelle samtaler og parterapi/familieterapi.

Emner, jeg især har erfaring med er:

 • Traumer og kriser
 • Stress og PTSD
 • Angst og depression
 • Stalking
 • Omsorgssvigt og misbrugte børn
 • Selvværd og personlig udvikling
 • Parforhold – jalousi, utroskab og kommunikationsproblemer
 • Konfliktmægling og mediering

Om mig

Mit navn er Anna og jeg er klinisk, ret- og organisation Psykolog, klinisk hypnoterapeut, ledelse & motivation coach samt Mindfulness Instruktør med 12 års erfaring..

Jeg er også uddannet i Disaster Management med stor focus på psycho social support og en videreuddanelse i psykotraumalogi og trauma og omsorg.

Uddannet fra Aarhus Universitet som Cand. Psych Psykologi 2009-10 med special erfaringer i krisebehandling og livs ændringer, omsorgssvigt og konfliktmægling

Om terapien

Jeg bruger behandlingsmetoderne kognitiv terapi, mindfulness og meditation, hypnoterapi og coaching.

Samtalerne tilbyder jeg på både dansk, islandsk og engelsk.

Ring gerne for at høre mere eller bestil tid på tlf. eller på mail. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere