Anna Margrét Skúladóttir - Psykolog, Mindfulness instruktør

Anna Margrét Skúladóttir

Psykolog, Mindfulness instruktør

København K

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Parterapi 1.400 kr. Aftal tid

Familiesamtale 1.400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Klinisk, ret- og organisation Psykolog, klinisk hypnoterapeut, ledelse & motivation coach samt mindfulness-instruktør Anna Margrét Skúladóttir - Psykolog, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

 Har du det svært, er du ked af det, har du mistet lysten eller føler du, at du sidder fast og har svært ved at komme videre - så kan samtaleterapi være en stor hjælp. Mange mennesker oplever også tit problemer i deres relationer til andre mennesker, hvad enten det er til partneren eller i familien, med kollegerne eller fremmede.

Disse problemer vil jeg kunne hjælpe dig med at komme til livs.

Jeg er en erfaren psykolog og jeg har i mange år hjulpet mennesker, som på forskellig vis har været i krise, vanskelige situationer eller har haft svært ved at få hverdagen til at fungere.

Jeg tilbyder både individuelle samtaler og parterapi/familieterapi.

Emner, jeg især har erfaring med er:

  • Traumer og kriser
  • Stress og PTSD
  • Angst og depression
  • Stalking
  • Omsorgssvigt og misbrugte børn
  • Selvværd og personlig udvikling
  • Parforhold – jalousi, utroskab og kommunikationsproblemer
  • Konfliktmægling og mediering

Om mig

Mit navn er Anna og jeg er klinisk, ret- og organisation Psykolog, klinisk hypnoterapeut, ledelse & motivation coach samt Mindfulness Instruktør med 12 års erfaring..

Jeg er også uddannet i Disaster Management med stor focus på psycho social support og en videreuddanelse i psykotraumalogi og trauma og omsorg.

Uddannet fra Aarhus Universitet som Cand. Psych Psykologi 2009-10 med special erfaringer i krisebehandling og livs ændringer, omsorgssvigt og konfliktmægling

Om terapien

Jeg bruger behandlingsmetoderne kognitiv terapi, mindfulness og meditation, hypnoterapi og coaching.

Samtalerne tilbyder jeg på både dansk, islandsk og engelsk.

Ring gerne for at høre mere eller bestil tid på tlf. eller på mail. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere