Anna Krzton - Psykolog

Anna Krzton

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder samtaler med fokus på både almene problemstillinger og lettere til moderate psykiske vanskeligheder. Anna Krzton - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med speciale i klinisk psykologi og autoriseret af Psykolognævnet.

Jeg har god erfaring med behandling af lette til moderate psykiske vanskeligheder ud fra samtaleterapi. Desuden arbejder jeg også med personlig udvikling og tilbyder både individuelle sessioner som parterapi.

Alle har en unik personlighed, livshistorie og baggrund. Derfor er jeg optaget af at tilrettelægge et samtaleforløb ud fra den enkeltes behov for at sikre optimal effekt af et samtaleforløb.

Der tages afsæt i den enkeltes “her-og-nu-situation”. Nogle gange kan det være en fordel at gå i dybden, fx hvis der er et mønster/temaer som gentager sig ens i liv og som derved begrænser livsglæde og trivsel.

Min tilgang er ”eklektisk”, dvs. jeg ikke anvender én bestemt metode men trækker på flere forskellige retninger. Enhver som søger behandling er optaget af at føle sig hjulpet og gerne så hurtigt som muligt. Terapi kan dog i nogle tilfælde strække sig over en længere periode, hvis vedkommende har haft mange belastninger i livet, ingen erfaring med terapi fra tidligere og gået med sine vanskeligheder længe. Dog kan man efter nogle få samtaler som regel mærke en effekt – og det er et skridt i den rigtige retning. Nogle gange skal der ikke så meget til for at opnå en bedre livskvalitet. Ved at tage aktiv del i sin egen udviklingsproces kommer man længst.

Du er meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen. Jeg svarer tilbage hurtigst muligt. Hvis du ønsker at bestille en tid med det samme, kan du med fordel oplyse hvilke tidspunkter, som er passende for dig - så vil jeg tilstræbe at efterkomme dit ønske.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere