Anja de Thurah - Psykoterapeut, Coach, Supervisor

Anja de Thurah

Psykoterapeut, Coach, Supervisor

Nyborg, Videosamtale, GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Parterapi 800 kr. Aftal tid

Gruppeterapi 200 kr. Aftal tid

NADA (akupunktur) 75 kr. Aftal tid

Find fokus og grounding i livet med øreakupunktur. Jeg guider dig ind i en stille meditation, mens du får akupunktur og en kop nadathe. 

reflexterapi 400 kr. Aftal tid

Med ansigts reflexterapi bearbejdes stress og traume.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 16 20

89 88 16 20

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Individuel terapi og coaching online (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 16 20

89 88 16 20

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anja de Thurah - Psykoterapeut, Coach, Supervisor

Beskrivelse

Gratis samtale

Kemien og den gode mavefornemmelse er altafgørende for et vellykket terapiforløb, og den gratis introsamtale er en mulighed for dig at mærke efter om det føles rigtigt for dig.

En intro samtale tager 20 minutter, og du vælger selv om du derefter vil fortsætte.

Kroppens sprog

Lidelser som stress, depression, angst og lavt selvværd er kroppens og sindets måde at takle undertrykte følelser og traumer på.

I terapien hjælper jeg dig med at komme i kontakt med de svære følelser og med at udtrykke dem. Mange oplever allerede efter de første sessioner en lettelse i kroppen og mere ro og klarhed i tankerne.

At tale om og udtrykke følelser

I min behandling bruger jeg emotions fokuseret terapi. Gennem min empatiske tilgang hjælper jeg dig til at få øje på dine reaktionsmønstre, og samtidigt vil du blive bevidst om hvor de stammer fra.

På sigt vil det betyde at du vil begynde at få en ny forståelse af dig selv, se mildere på dig selv og ikke være så selvkritisk. Mange af de følelser vi fortrænger og undertrykker ubevidst, kommer til udtryk kropsligt blandt andet gennem dit udtryk og din fremtoning.

I min terapi er det både det vi taler om der interesserer mig, men jeg observerer også kroppens nonverbale sprog, og danner mig et helhedsbillede af dig som menneske og dine følelser. Af samme grund vægter jeg den trygge relation mellem klient og terapeut højt, og derfor tilbyder jeg altid en gratis introsamtale.

Nada akupunktur  og procesværktøjer

I min terapi tilbyder jeg ofte gratis NADA behandling til mine klienter samt forskellige værktøjer der kan hjælpe dig imellem sessionerne som eksempelvis  skriveterapeutiske redskaber og mindfulness.

Praktisk information om min terapi

I terapien vægter jeg altid det trygge rum og den gode relation mellem klient og terapeut højt. Det er vigtigt for mig at du føler dig tilpas. Jeg er nænsom med at følge dit tempo og vi går aldrig hurtigere frem i terapien end du er klar til.

Terapien foregår i mine lokaler i Nyborg. Jeg er medlem af Dansk psykoterapeut forening, og overholder foreningens etiske regler. Der er 10 minutters gågang fra Nyborg station til mine lokaler, samt parkering lige ved døren.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information og eventuelt booke en gratis introsamtale, hvor du kan få en fornemmelse af hvad jeg kan tilbyde dig som terapeut.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen. 


Klientudtalelser

Pernille - "Jeg hed Per da jeg mødte dig første gang, og nu tør jeg faktisk godt at kalde mig Pernille. Det var virkeligt fedt første gang jeg var Pernille når jeg var hos dig. Jeg glemmer det aldrig. Det har ikke været sjovt altid at finde ud af hvem jeg er, men alligvel syntes jeg også at jeg har haft det sjovt sammen med dig, og du var der også til at trøste mig når det var helt galt. Jeg er helt sikkert en anden nu. Egenligt er jeg faktisk en jeg hellere vil være nu. Måske den samme og så alligevel. Eller måske mere mig end jeg var før. Alt det ved jeg ikke endnu, men tak alligevel for din hjælp. "  Læs mere  Læs mindre

Ken - "Hej og tak fordi du var der. Du hjalp mig med at se så mange ting jeg slet ikke lige så på den måde. Især da min far døde, men også i forhold til min kæreste. Nu fortæller jeg min kæreste om hvorfor jeg er ked af det, og jeg kan godt se nu at hun ikke går fra mig. "  Læs mere  Læs mindre

Elisa - "Alle jeg holder af og kan betro mig til bor i Norge, men så tog jeg modet til mig og skrev til dig. Det har været rart at du har hjulpet mig med at gøre de ting jeg gerne vil med mit liv, og at du blev ved med at tro på at jeg kan. Jeg ved nu at jeg kan. Jeg siger også nej til chefen nu, når han er for streng. Jeg syntes det er svært ikke at skulle komme hos dig mere, men jeg ved også at jeg nu har fundet nogle venner i Danmark og at jeg kan hjælpe mig selv meget mere nu, når tingene er svære."  Læs mere  Læs mindre

Andreas - "Hej Anja. Tak fordi du har været så tålmodig med mig. Jeg syntes der var så mange ting der var enormt pinlige at sige højt, men du gjorde at det slet ikke var så pinligt alligevel. Jeg ved ikke hvornår jeg tør tale med andre om alle mine hemmeligheder, men du har været en god start. Så tak for det. "  Læs mere  Læs mindre

Tine - "Det var rart at få hjælp til at forstå hvorfor jeg var så vred på min mor. Det har også hjulpet mig at jeg nu har nogle andre værktøjer til at takle min vrede når jeg er sammen med min mor. Jeg føler mig meget mere glad nu og ikke så låst af hvad min mor mener og syntes at jeg skal hele tiden."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.