Anja de Thurah - Psykoterapeut MPF, Supervisor

Anja de Thurah

Psykoterapeut MPF, Supervisor

Nyborg, Kastrup, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 16 20

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 16 20

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anja de Thurah - Psykoterapeut MPF, Supervisor

Beskrivelse

Emotions fokuseret psykoterapi

I terapien hjælper jeg dig med at komme i kontakt med dine følelser og med at udtrykke dem. Mange oplever allerede efter de første sessioner en lettelse i kroppen og mere ro og klarhed i tankerne.

Jeg er uddannet og eksamineret emotionsfokuseret psykoterapeut, så jeg tager udgangspunkt i at hjælpe dig med at få øje på dine reaktionsmønstre, og samtidigt til at du bliver bevidst om hvor de stammer fra. 

På sigt vil det betyde at du vil begynde at få en ny forståelse af dig selv, se mildere på dig selv og ikke være så selvkritisk. 

Når du er nået dertil vil du opdage at du kan begynde at gøre noget andet og føle noget andet omkring det, end du har kunnet før. 

I min terapi er det både det vi taler om der interesserer mig, men jeg observerer også kroppens nonverbale sprog, og danner mig et helhedsbillede af dig som menneske. 


Nada akupunktur og procesværktøjer

I min terapi tilbyder jeg ofte gratis NADA behandling til mine klienter samt forskellige værktøjer der kan hjælpe dig imellem sessionerne som eksempelvis skriveterapeutiske redskaber og mindfulness.

Praktisk information om min terapi

Jeg vægter altid det trygge rum og den gode relation mellem klient og terapeut højt. Det er vigtigt for mig at du føler dig tilpas. Jeg er nænsom med at følge dit tempo og vi går aldrig hurtigere frem i terapien end du er klar til.

Jeg har klinik både i Nyborg på Fyn samt i Kastrup på Amager så når du bestiller tid, bedes du oplyse hvor du ønsker din session. 

I Nyborg er der ca 10 minutters gågang fra stationen, og i Kastrup holder bus 5A og 250 S 3 minutters gang fra mig.

 Jeg er medlem af Dansk psykoterapeut forening, og overholder foreningens etiske regler. 


Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information og eventuelt booke en gratis introsamtale, hvor du kan få en fornemmelse af hvad jeg kan tilbyde dig som terapeut.


Jeg ser frem til at byde dig velkommen

Klientudtalelser

Ken - "Hej og tak fordi du var der. Du hjalp mig med at se så mange ting jeg slet ikke lige så på den måde. Især da min far døde, men også i forhold til min kæreste. Nu fortæller jeg min kæreste om hvorfor jeg er ked af det, og jeg kan godt se nu at hun ikke går fra mig. "  Læs mere  Læs mindre

Elisa - "Alle jeg holder af og kan betro mig til bor i Norge, men så tog jeg modet til mig og skrev til dig. Det har været rart at du har hjulpet mig med at gøre de ting jeg gerne vil med mit liv, og at du blev ved med at tro på at jeg kan. Jeg ved nu at jeg kan. Jeg siger også nej til chefen nu, når han er for streng. Jeg syntes det er svært ikke at skulle komme hos dig mere, men jeg ved også at jeg nu har fundet nogle venner i Danmark og at jeg kan hjælpe mig selv meget mere nu, når tingene er svære."  Læs mere  Læs mindre

Andreas - "Hej Anja. Tak fordi du har været så tålmodig med mig. Jeg syntes der var så mange ting der var enormt pinlige at sige højt, men du gjorde at det slet ikke var så pinligt alligevel. Jeg ved ikke hvornår jeg tør tale med andre om alle mine hemmeligheder, men du har været en god start. Så tak for det. "  Læs mere  Læs mindre

Tine - "Det var rart at få hjælp til at forstå hvorfor jeg var så vred på min mor. Det har også hjulpet mig at jeg nu har nogle andre værktøjer til at takle min vrede når jeg er sammen med min mor. Jeg føler mig meget mere glad nu og ikke så låst af hvad min mor mener og syntes at jeg skal hele tiden."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere