Anja de Thurah - Psykoterapeut, Coach, Supervisor

Anja de Thurah

Psykoterapeut, Coach, Supervisor

Nyborg, Videosamtale, GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Parterapi 800 kr. Aftal tid

Gruppeterapi 200 kr. Aftal tid

NADA (akupunktur) 75 kr. Aftal tid

Find fokus og grounding i livet med øreakupunktur. Jeg guider dig ind i en stille meditation, mens du får akupunktur og en kop nadathe. 

reflexterapi 400 kr. Aftal tid

Med ansigts reflexterapi bearbejdes stress og traume.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Individuel terapi og coaching online (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anja de Thurah - Psykoterapeut, Coach, Supervisor

Beskrivelse

Hej og velkommen til min profil.

Uanset hvad du går igennem lige nu og her i dit liv, så er jeg klar til at møde dig lige der hvor du er, og gå med dig videre. Du skal aldrig være bange for at dele det der er svært for dig, med mig. Hvis vi hjælpes ad, og tager et skridt af gangen, kommer vi hen til det sted i livet, hvor du har brug for at finde hen. 


Mit mål er at hjælpe dig med, at du kan blive den mest ægte udgave af dig selv, så du kan vælge retning for det der er vigtigt i netop dit liv.


Jeg har 12 års erfaring i at hjælpe og støtte mennesker med alle former for problematikker, og jeg har min egen praksis i Nyborg. 


Mit speciale er identitetsproblematikker.

Det kan for eksempel være du har lavt selvværd ,eller du bærer på en stor skam og/eller forkerthedsfølelse. Det kan være du siger ja hvor du har lyst til at sige nej, eller omvendt.

Det kan være at du opfører dig som du tænker dine omgivelser forventer af dig, men inderst inde ønsker du noget andet, og måske føler du ikke er helt dig selv som du egenlig gerne vil være i verden.


At opleve krise i forhold til hvem man er som menneske, hvor man er på vej hen, og om man overhovedet ønsker at være der hvor man er lige nu, er noget de fleste mennesker går igennem på godt og ondt. Det er en følelsesmæssig smertefuld transformation, men det er samtidigt muligheden for at stoppe op i livet, og gå den rigtige vej. Den vej du ønsker med netop dit liv. 


Jeg har også stor erfaring i seksuelle identitetsproblematikker.

Da min egen søster for en del år siden sprang ud af skabet som exhibitionist og Domina i SM verdenen, tog jeg et valg om enten at forstå eller forblive i skam. Jeg valgte det første, og har siden arbejdet med seksualitet som en udviklingzone. Jeg ser vores seksualitet som en sund side af os alle. Det er både en drift der er fuld af healing og samtidigt fuld af personlig udvikling. Det handler om for den enkelte at finde sin vej, sætte sine grænser, møde andres grænser og at acceptere sin egen og andres seksualitet. 


Jeg glæder mig til at møde dig og stå ved din side, mens vi sammen finder den rigtige vej. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.