Anita Paludan - Psykolog

Anita Paludan

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Autoriseret psykolog. I gang med børneneuropsykologisk specialistuddannelse. Anita Paludan - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMenrtor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg har stor erfaring med især psykologisk undersøgelse af børn og unge, men har også kompetencer til udredning af voksne. 
 
Jeg har 10 års erfaring fra PPR, hvor jeg bl.a. i flere år har arbejdet med rådgivning og vejledning i specialklasser med børn m. ADHD og børn med store sprog-, tale- og læsemæssige vanskeligheder

Jeg arbejder i forhold til psykologisk behandling overvejende ud fra en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang.

Jeg kan tilbyde:

- Behandling af lidelser eller problemstillinger under henvisningsårsagerne under sygesikringen såsom depression, angst, OCD, incest, kritisk sygdom etc.

- Kognitive og personlighedsmæssige undersøgelser af børn, unge og voksne.

Jeg har stor viden om ADHD, diverse sproglige vanskeligheder, indlæringsvanskeligheder, depression, angst, OCD, kroniske smerter, samt om lidelser såsom sklerose, parkinson, demens - sidstnævnte lidelser også mere praktisk fra mange års arbejde som sygehjælper før og under mit psykologstudium.

Jeg er meget interesseret i neuropsykologi, neurologi og psykofarmakologi, hvorfor jeg også i flere år har været i gang med børneneuropsykologisk specialistuddannelse. Jeg har siden 2010 haft min egen praksis, og siden 2011 haft overenskomst med sygesikringen.

Du er meget velkommen til at ringe, sende en sms eller en mail for at booke en tid.      

 

 

       

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere