Anita Graakjær -

Anita Graakjær

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har det mål, at finde den rette udvikling og løsning for dig, din familie eller din vi Anita Graakjær -

Beskrivelse

Måske er du overbevist om, at der er noget galt med dig eller at der ikke er noget håb. Du er bange for at dine problemer er for store eller for uinteressante. At vælge at gå til psykolog kan være et stort og for mange et vanskeligt skridt at tage. Jeg møder dig, præcis, der hvor du er og tilbyder dig terapi, der hjælper dig videre i dit liv. At du netop sidder her og læser denne side er et udtryk for din styrke i stormvejret. Du vil og du kan komme videre. At hjælpe dig til dette er det primære for mig som psykolog og i min psykologbehandling. På visse tidspunkter i livet kommer man ud for problemer, som kan være vanskelig at håndtere. Familie og venner støtter, men det er ikke nok. Du kan være i den situation at du ikke har lyst til at involvere dine nærmeste og føler dig meget alene med dine problemer. I en sådan situation er der mange mennesker der vælger at tage kontakt til en psykolog. Fordelen ved dette er at man taler med en person, som kan forholde sig objektivt til problemstillingerne, som ikke bedømmer og som har en ekspertise til at yde kvalificeret hjælp i forhold til de problemer man har. Gennem samtaler med mig får man mulighed for at få afgrænset sine problemer, få hjælp til at håndtere dem på en mere hensigtsmæssig måde og udtrykke sig selv på egne præmisser. Udvikling er grundlæggende altid kun det næste skridt og det er vores mål at hjælpe dig til at tage det frem mod det liv du ønsker. Vi vil alle gerne have det gode liv. Livet med glæde og trivsel. Nogle gange oplever vi at livet ikke er nemt, at det er gråt. Dagene går i èt og livsglæden mindskes. Der kan være mange grunde til at vi ikke trives. Problemer på arbejdet, i familien og i forhold til venner, Livet er mere fyldt med bekymringer og vanskeligheder end glæde og tilfredshed. Du oplever at du sidder fast og mistrives. Kommer ikke rigtig i gang med det du gerne vil. Når ikke frem til det liv du gerne vil ha. Jeg glæder mig til at høre fra dig og kunne hjælpe dig i netop den situation du står i nu og her.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere