Anette Hede - Psykoterapeut

Anette Hede

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg kan tilbyde at se, høre og møde dig uanset hvor i dit liv du står. Anette Hede - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp med at finde en anden mentor.

 

Hjertelig velkommen til min profil. Mit navn er Anette Hede.

Jeg har arbejdet med mennesker i mere end 20 år på forskellige måder.  Jeg er uddannet Zoneterapeut, Heilpraktikker og Psykoterapeut (MPF). Jeg har været fuldtidsplejemor igennem 8 år og arbejder på en døgninstitution for forældre og børn.

Jeg har et stort hjerte for mennesker i vanskelige livssituationer. Jeg har stor erfaring i det opvækstmæssige miljø og hvilke konsekvenser dette kan give i det voksne liv. 

Det mest fantastiske ved mit arbejde er at se et menneske vokse og tage sine ressourcer og kompetencer til sig, samt opleve den frihed det giver for den enkelte.

Jeg kan tilbyde at se, høre og møde dig uanset hvor i dit liv du står og hvilke områder i livet du ønsker at arbejder med:

  • Angst
  • Krise
  • Stress
  • Sorg og tab

Mit speciale i forbindelse med min uddannelse er: 
Kan angst hos det voksne menneske have rødder i opvækstbetingelser.

Livet kan sommetider gøre ondt, og det kan være svært at finde sin vej. Det jeg kan tilbyde er ikke at gå din vej, men at gå den sammen med dig og bære den lampe som kan lyse for dig. Der hvor det kan blive svært vil du ikke være alene, jeg vil være der sammen med dig.

Der er ingen facitliste i livet, så der er ikke noget rigtigt eller forkert, det er kun dig selv som kender den rigtige vej for netop dig.

Jeg tror vi alle har nogle sider i vores liv vi er mere begejstret for end andre, og det kan være med til at gøre os mere hele som mennesker at nysgerrigt udforske de sider som befinder sig i skyggen.

Jeg er uddannet ID Psykoterapeut, hvilket betyder jeg har en stor værktøjskasse at tage af med de bedste metoder fra forskellige psykologiske retninger.  For dig betyder dette at jeg vil arbejde ud fra netop det du bringer op i terapien og benytte de metoder og retninger som giver mening netop i din situation.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Ved online betaling via GoMentor trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).
Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere