Andreas Ibsen - Psykoterapeut

Andreas Ibsen

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Velkommen til min side Andreas Ibsen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.Hej med dig


Jeg vil starte med at sige jeg er psykoterapeutstuderende


Jeg er et halvt år fra at være færdig med en 4-årig certificeret uddannelse.


Det er vigtigt for mig ikke at hænge fast i bøgerne, og jeg har derfor været frivillig rådgiver i diverse organisationer, og har ligeledes haft klienter ved siden af.


Måske er du herinde for at komme fri af fortiden, få selvindsigt, opbygge selvtillid, sætte mål for fremtiden, komme fri af dårlige vaner eller for at fortælle din historie til en der lytter fordomsfrit . Jeg er selv igang med en stor udvikling og afvikling på mange måder i mit liv. Det første skridt er altid det sværeste, men når man først har fundet stien, så vil du kigge dig tilbage og glæde dig over du gjorde det.

 

Jeg er på gomentor for at hjælpe dig, og blive en dygtig terapeut. Hvis du har lyst til at fortsætte læsningen, vil jeg kort fortælle hvad jeg især finder vigtigt i terapi. 


Terapeut og klient i samspil

 

”I believe that a different therapy must be constructed for each patient because each has a unique story” - Irvin Yalom

 

Det kan være et uvant og uoverskueligt hav at navigere rundt i, når man skal vælge terapi. Der er mange terapeutiske retninger, og flere påstår at netop deres terapi er den mest effektfulde. Det er derfor vigtigt for mig at gøre dig opmærksom på forskellen mellem valg af terapi og terapeut.


Moderne forskning viser, at det virkefulde i terapi er relationen imellem klient og terapeut. Jeg tror på at tryghed, troværdighed og tilstedeværelse er nøgleord, når du, som klient, skal føle dig tilpas til at arbejde terapeutisk. Sammen skaber vi et terapeutisk rum, hvor du bliver set, hørt og forstået – og hvor du har tryghed til at åbne op.


Hos mig tilpasser vi terapien med fokus på en ligeværdig kontakt. Der skal være plads til at blive ked af det, glad, frustreret og vred – også på mig. Jeg ved hvor vigtigt det er at give plads til følelser. Der findes ingen forkerte reaktioner! Terapi er ikke et arbejde med en maskine, hvor man efterser hvad der skal smøres og justeres i mekanikken. Det er en levende proces, hvor vi sammen udvikler os som mennesker.

 

Det hele menneske

Kender du følelsen af at være så nervøs at maven snører sig sammen? At være ked af det og have en klump i halsen? Måske har du prøvet at være så fyldt med forventningsglæde, at du har haft sommerfugle i maven? Jeg arbejder ud fra at krop og sind hænger uløseligt sammen. Når vi arbejder med krop og sind som en helhed skaber vi plads til forandring.


Hvor er blokeringen

De fleste ved godt hvor de ikke vil være… men er du også klar over, hvor du gerne vil hen?

Jeg arbejder blandt andet med

 •          angst
 •          traumer
 •          sorg
 •          manier
 •          kriser
 •          psykosomatiske lidelser
 •          misbrug

Jeg tilbyder terapi i hyggelige omgivelser i mit eget hjem i hjertet af Aarhus. Er du interesseret er du altid velkommen til at skrive eller ringe til en uforpligtende snak.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere