Andreas Ibsen - Psykoterapeut

Andreas Ibsen

Psykoterapeut

Aarhus

Personligt fremmøde

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi - studierabat 400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Velkommen til min side Andreas Ibsen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Terapeut og klient i samspil

 

”I believe that a different therapy must be constructed for each patient because each has a unique story” - Irvin Yalom

 

Det kan være et uvant og uoverskueligt hav at navigere rundt i, når man skal vælge terapi. Der er mange terapeutiske retninger, og flere påstår at netop deres terapi er den mest effektfulde. Det er derfor vigtigt for mig at gøre dig opmærksom på forskellen mellem valg af terapi og terapeut.


Moderne forskning viser, at det virkefulde i terapi er relationen imellem klient og terapeut. Jeg tror på at tryghed, troværdighed og tilstedeværelse er nøgleord, når du, som klient, skal føle dig tilpas til at arbejde terapeutisk. Sammen skaber vi et terapeutisk rum, hvor du bliver set, hørt og forstået – og hvor du har tryghed til at åbne op.


Hos mig tilpasser vi terapien med fokus på en ligeværdig kontakt. Der skal være plads til at blive ked af det, glad, frustreret og vred – også på mig. Jeg ved hvor vigtigt det er at give plads til følelser. Der findes ingen forkerte reaktioner! Terapi er ikke et arbejde med en maskine, hvor man efterser hvad der skal smøres og justeres i mekanikken. Det er en levende proces, hvor vi sammen udvikler os som mennesker.

 

Min terapiretning

Kender du følelsen af at være så nervøs at maven snører sig sammen? At være ked af det og have en klump i halsen? Måske har du prøvet at være så fyldt med forventningsglæde, at du har haft sommerfugle i maven? Jeg arbejder ud fra at krop og sind hænger uløseligt sammen. Når vi arbejder med krop og sind som en helhed skaber vi plads til forandring.

I min terapeutiske praksis tager jeg udgangspunkt i den psykoterapeutiske retning NLP. NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering og er en korttidsterapiform med fokus på individets følelser og tanker. NLP sammenfatter det bedste fra mange andre retninger såsom gestaltterapi, narrativ terapi, kognitiv terapi, kropsterapi og eksistentiel terapi. Resultatet er en nænsom og effektiv terapiform, hvor der fokuseres på – og arbejdes med – både krop og sind.

 

Hvad kan vi behandle sammen

De fleste ved godt hvor de ikke vil være… men er du klar over, hvor du gerne vil hen? Jeg hjælper dig til at tage det første skridt i den rigtige retning.

Jeg behandler blandt andet

 •          angst
 •          traumer
 •          sorg
 •          manier
 •          kriser
 •          psykosomatiske lidelser
 •          misbrug

Jeg tilbyder terapi i hyggelige omgivelser i mit eget hjem i hjertet af Aarhus. Er du interesseret er du altid velkommen til at skrive eller ringe til en uforpligtende snak.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere