Anders Ekman - Coach, Mentor

Anders Ekman

Coach, Mentor

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anders Ekman - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Min udgangspunkt og menneskesyn er positivt, rationelt og holistisk. Jeg integrerer teknik, økonomi, organisation og det menneskelige, og prøver at give det mening i forretningssammenhæng. Hvis dine behov er mere af dyb psykologisk, traumatisk eller terapeutisk karakter er jeg ikke den rette rådgiver for dig.

Jeg bidrager til at løse dine professionelle, og måske delvis personlige, udforinger, bekymringer, problemer og muligheder, men du vælger selv om jag skal agere som coach eller mentor. Metode, værktøj og samarbejdsform er meget forskellige, og skal ikke blandes sammen.

Coach

Jeg støtter min klient i at reflektere over, og nå, sine mål på kort og lang sigt, privat eller professionelt. Dette sker i en veldokumenteret og fungerende seks trins model, hvor de forhindringer, overbevisninger og mønster der måtte være bliver bearbejdet og fjernet.

Jeg støtter ikke med egne råd, andres erfaringer eller holdninger. Coachen udgår i stedet fra sin klients situation, og driver processen fremover kun med spørgsmål som får klienten selv at reflektere, konkludere, tage nødvendige beslutninger, og komme videre. Processen kan være udfordrende, og kræver ærlighed og tillid.

Mentor

Jeg følger min klient under et længere forløb, og støtter gennem at lytte, spørge ind, analysere, udfordre, give råd og på anden konkret måde støtte min klient i problemløsning, udviklings- og valgsituationer. Oftest, men ikke udelukkende, bruges en mentor i professionel karriereudvikling. Mentor er en ekstern, senior og meget erfaren person, som en lyttende, støttende, inspirerende og indsigtsfuld samtalepartner, som får sin klient at komme videre med samarbejdsproblemer, konflikter og festlåste situationer, sin professionelle udvikling, eller som måske ikke ser skoven for bare træer. Klienten er oftest en ung eller lidt erfaren chef i mellemstilling, klemt mellem medarbejder, sine egne ambitioner, og højere chefer, budgets, handlingsplaner, krav og forventninger på mange niveauer og dimensioner.

Mentor støtter sin klient i at analyse, bedømme, vælge til og fra, samt at prioritere. Mentor bistår med at udarbejde en realistisk og konkret vej fremover, og gennem at forberede sin klient på de valg, og de aktiviteter, vedkommende må gøre, samt forstå og vurdere de udfordringer og risici som opstår undervejs.

Hvad kan du forvente?

Min erfaring, uddannelse og professionelle baggrund som leder, CEO og medlem af bestyrelser betyder at den business coaching og mentorskab jeg leverer, tager udgangspunkt i praktisk forretningsledelse og forretningsudvikling – jeg er hverken psykolog, psykiater, terapeut eller sociolog, men har erfaring som HR chef i et stort internationalt børsnoteret selskab, og har arbejdet med kompetence udvikling af teams, individer og chefer på forskellige niveauer, nationalt og internationalt, og har lang erfaring fra rekruttering.

Jeg er venlig og konstruktiv men samtidigt konkret, kontant, no nonsence og direkte. Du må være forberedt på at blive udfordret, da det er vigtigt for mig at du får value for money. Selvfølgelig følger jeg ICF´s etiske regler, og har tavshedspligt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere