Allan Ulrich Thomsen - Stresscoach, Psykoterapeut, Virksomhed

Allan Ulrich Thomsen

Stresscoach, Psykoterapeut, Virksomhed

Hillerød, Esbjerg

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Stresscoaching (HeartMath) 1.050 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 67 73

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Allan Ulrich Thomsen - MPF

INDRE OG YDRE BÆREDYGTIGHED

Psykoterapi og mindfulness baserede samtaler kan hjælpe dig, der er i en udfordrende periode og hvor det måske er svært at finde ud af, hvad du vil med dit liv og hvordan du kan bryde med gamle mønstre og vaner. Måske føler du dig låst fast i din livssituation og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen med arbejde/studie/familie. Du føler dig måske stresset, mentalt udtrættet, angst, demotiveret, trist, eller også ønsker du proaktivt at forebygge stress, angst og depression.  Kombineret med mindfulness virker samtalerne såvel stressforebyggende som stressreducerende.

 

Jeg arbejder bl.a. med Mindfulness Baseret Intervention (MBI), HeartMath® og med Ole Vedfeldt's Kybernetiske Psykologi og Psykoterapi, der kombinerer og integrerer de bedste egenskaber fra de førende skoler inden for psykoterapi og selvudvikling. Jeg arbejder derfor med kombinationer af mindfulness baseret kognitiv terapi MBKT, drømme, tegneterapi, meditative øvelser og åndedræt, SE (Somatisk Experience), psykodrama m.m. Der tages udgangspunkt i dit aktuelle behov, og derudfra vælges hvilken metode der måtte være mest hensigtsmæssig. Denne terapiform bygger på læren om de selvregulerende og selvhelbredende kræfter i personligheden, og de helings- og udviklingsmuligheder der ligger i forholdet mellem mennesker. 

 

Kybernetisk psykoterapi er en form for mesterlære som menneske - der udvikler den enkeltes, ofte ubevidste, potentiale og iboende visdom.

 

Stresshåndtering og forebyggelse af stress, angst og depression:

Udover Mindfulness Baseret Intervention MBI, er jeg Certificeret Stresscoach og arbejder med HeartMath® systemet, der er et yderst effektivt værktøj i forbindelse med stressbehandling/stressresiliens og har evidens for at stabilisere nervesystemet inden for 21 dage. Herefter arbejdes videre med uhensigtsmæssige vanebetingende handlemønstre for at skabe en varig effekt og forebygge stress i fremtiden.

 

HeartMath® har vist sig at kunne være et særdeles effektivt tiltag i forbindelse med at optimere vores evne til at præstere og ”være på” og meditation og teknologi kombineres via en tilkoblet øresensor der sættes til en iPhone/iPad eller PC. Herefter modtager du en såkaldt ‘bio-feedback’ der aflæses via skærmen. Herved støttes du i at fokusere opmærksomheden på meditationsobjektet – åndedræt og hjerte, der derved åbner op for muligheden for at opnå det der kaldes hjertekoherens. Når det sker stabiliseres det autonome nervesystem i hjernen og derved nedsættes stresshormonproduktionen (Cortisol). Under dette forløb vil du også modtage undervisning i 'stress-edukation'.

 

Under coachingen kan du låne ‘udstyret’ til brug ved HeartMath træningen. Du kan efterfølgende købe udstyret.

 

Kontakt mig gerne for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Vær opmærksom på at afbud senest 24 timer forinden accepteres uden afregning for sessionen. Ved senere afbud afregnes der for sessionen.

Klientudtalelser

Ida, Blomsterdekoratør - "Jeg begyndte kurset med et lille, stille håb om at finde min egen vej, at manøvrere rundt i hverdagens udfordringer og at finde modet til, at tage nogen store beslutninger, som jeg stod over for. Jeg var urolig indeni, tankemylderet havde taget over og jeg ønskede hjælp til at finde styrke. Det fandt jeg. Langsomt spirede et frø i mig ved hjælp af meditation og Allan’s undervisning begyndte at bære frugt. Den varme og indsigt Allan udstråler, hans rolige måde at undervise på og den enorme viden han besidder og ønsker at dele er fantastisk. Jeg kan varmt anbefale alle der ønsker forandring, at begynde den indre rejse hos Allan"  Læs mere  Læs mindre

L.B.P., Hillerød - "Allan en meget dedikeret instruktør, der åbenlyst brænder for at virderegive sine erfaringer og viden. Personlingt har det ændret meget for mig at gå på kurserne. Gamle uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre er blevet belyst, og jeg har fået redskaber til at vælge andre måder at reagere på. Vigtigst at alt har det frigivet energi til at være nærværende og tilstede i relationen til mine omgivelser – ikke mindst min familie."  Læs mere  Læs mindre

Gry, konsulent i DI - "Takket være Allans mindfulnesskursus er jeg blevet bedre til at lytte til min krops signaler. De forskellige øvelser har givet mig mere overskud i hverdagen og hjulpet mig til at bevare roen selv i pressede perioder. Det har været en stor fordel for mig både privat og ift. mit arbejde."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.