Allan Ulrich Thomsen - Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Coach

Allan Ulrich Thomsen

Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Coach

Hillerød, Esbjerg, København k

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi - rabat til studerende og ledige 600 kr. Aftal tid

Par eller familie terapi 1.200 kr. Aftal tid

Leder og erhverscoaching 1.200 kr. Aftal tid

Der lægges moms på denne ydelse

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 67 73

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Allan Ulrich Thomsen er også udd. MBSR lærer ved Dansk Center For Mindfulness og underviser i MindfulnessCenteret.dk i Hillerød og Esbjerg samt i virksomheder. Allan Ulrich Thomsen - Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Coach

Beskrivelse

Allan Ulrich Thomsen - MPF

INDRE OG YDRE BÆREDYGTIGHED


Hej:-) og velkommen forbi...

 • Dét, at tale sammen med et andet menneske kan være hjælpsomt og givende for os mennesker når vi til tider oplever vi står midt i en udfordrende periode eller situation i livet, hvor det måske kan synes vanskeligt at navigere og finde vej. 
 • Undertiden føler vi os låst fast i vores livssituation og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen med arbejde/studie/familie etc. 
 • Mange af os oplever i dag perioder i livet med øget stress og føler os måske, mentalt udtrættede, angste, demotiverede, triste, modløse, ineffektive og/eller forkerte. Eller en blanding af alle mulige følelser der kan være ledsaget af en massiv strøm af tanker der kan være svære at håndtere og rumme. 
 • Ofte kan gamle og måske uhensigtsmæssige vanemønstre hindre os i at få det liv vi i virkeligheden ønsker os og i at blive den udgave af os selv vi mest af alt ønsker os at være i dagligdagen.


Jeg har arbejdet med tusinder af mennesker gennem årene og hvis noget af ovenstående er noget du kender til, kan jeg glæde dig med at der findes en vej til mere glæde og frihed i dagligdagen - og meget mere:-)

Jeg arbejder i mange forskellige sammenhænge, både med privatpersoner og i virskomheder. Her kan nævnes nogle af områderne: Som Ledelseskoksulent, Organisationskonsulent, (Stress)Coach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Familieterapeut, Mindfulness og Meditationslærer, Åndelig/spirituel Vejleder mm.


Den første samtale

Mange oplever ofte en stor sårbarhed og ‘modstand’ den første gang de søger hjælp hos en som mig. Sådan havde jeg det også selv:-) Vigtigst for mig er det, at vi begge efter den første samtale oplever en god kemi og et gensidigt ønske om at samarbejde. Dette afstemmes altid efter første samtale/møde. Varighed af et samlet forløb er meget individuelt. Jeg har oftest arbejdet med mennesker i perioder på ml. 3 mdr. - 6 år.


Af teoretiske og praktiske tilgange kan nævnes: (Og den anvender jeg efter en individuel vurdering og aftale med den enkelte.

Jeg arbejder bl.a. med Mindfulness Baseret Intervention (MBI), HeartMath® og med Ole Vedfeldt's Kybernetiske Psykologi og Psykoterapi, der kombinerer og integrerer de bedste egenskaber fra de førende skoler inden for psykoterapi og selvudvikling.

Jeg anvender bl.a. relevante elementer fra mindfulness baseret kognitiv terapi MBKT, drømme, tegneterapi, meditative øvelser og åndedræt, SE (Somatisk Experience), psykodrama m.m. Der tages udgangspunkt i dit aktuelle behov, og derudfra vælges hvilken metode der måtte være mest hensigtsmæssig. Denne terapiform bygger på læren om de selvregulerende og selvhelbredende kræfter i personligheden, og de helings- og udviklingsmuligheder der ligger i forholdet mellem mennesker. 

 Kybernetisk psykoterapi er en form for mesterlære som menneske - der udvikler den enkeltes, ofte ubevidste, potentiale og iboende visdom.


Kontakt mig gerne for at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg er desuden stifter af et Mindfulnesscenter i Hillerød, QuietZone i Kbh. og Fanøretreats så hvis du vil vide mere om mig kan du søge på nettet.


Vær opmærksom på at afbud senest 24 timer forinden accepteres uden afregning for sessionen. Ved senere afbud afregnes der for sessionen. 

Biografi

Sprog

Dansk

Klientudtalelser

Nanna Sønderkær Meyer - "“Jeg vil gerne anbefale MindfulnessCenterets 1-årige kursus/efteruddannelse, til andre sundhedsfaglige som beskæftiger sig med mennesker, ramt af smerter eller anden vedvarende sygdom. Kurset giver et veldokumenteret og kraftfuldt redskab til den mentale håndtering af smerter og andre stresspåvirkninger. Undervisningen foregår i et trygt og fortroligt miljø, og sammensætningen, af et hold, med vidt forskellig baggrund, har givet mig et ekstra stort udbytte. Allan er en meget kompetent formidler og er som underviser knivskarp, empatisk og nærværende. Læringsprocessen i Mindfulness går gennem deltagerne selv, og som en uvurderlig ekstra gevinst, har jeg fået et redskab til dybere personlig indsigt og tilstedeværelse i mit eget liv. Jeg er dybt taknemmelig, for det udbytte jeg allerede har fået og giver kurset min varmeste anbefaling. ” For mig er mindfullness blevet en rejse mod større indsigt og tilstedeværelse – Og det er uden tvivl, en af de vigtigste rejser jeg har gjort i mit liv”"  Læs mere  Læs mindre

Thomas Milfeldt - "Jeg startede i MindfulnessCenteret på et intensivt 8-ugers MBKT/MBSR hold, og det blev jeg meget begejstret for. Jeg er derfor fortsat på den 1- årige uddannelse, da jeg kan bruge en del af ‘teknikken’ i mit job som arbejdsmiljøprofessionel – og samtidig er meditationen med til at forebygge stress og fastholde god energi i mit private liv. Allan Ulrich er en vidende og inspirerende underviser, og de fysiske rammer i Mindfulnesscentret er perfekte til formålet."  Læs mere  Læs mindre

Ida, Blomsterdekoratør - "Jeg begyndte kurset med et lille, stille håb om at finde min egen vej, at manøvrere rundt i hverdagens udfordringer og at finde modet til, at tage nogen store beslutninger, som jeg stod over for. Jeg var urolig indeni, tankemylderet havde taget over og jeg ønskede hjælp til at finde styrke. Det fandt jeg. Langsomt spirede et frø i mig ved hjælp af meditation og Allan’s undervisning begyndte at bære frugt. Den varme og indsigt Allan udstråler, hans rolige måde at undervise på og den enorme viden han besidder og ønsker at dele er fantastisk. Jeg kan varmt anbefale alle der ønsker forandring, at begynde den indre rejse hos Allan"  Læs mere  Læs mindre

L.B.P., Hillerød - "Allan en meget dedikeret instruktør, der åbenlyst brænder for at virderegive sine erfaringer og viden. Personlingt har det ændret meget for mig at gå på kurserne. Gamle uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre er blevet belyst, og jeg har fået redskaber til at vælge andre måder at reagere på. Vigtigst at alt har det frigivet energi til at være nærværende og tilstede i relationen til mine omgivelser – ikke mindst min familie."  Læs mere  Læs mindre

Gry, konsulent i DI - "Takket være Allans mindfulnesskursus er jeg blevet bedre til at lytte til min krops signaler. De forskellige øvelser har givet mig mere overskud i hverdagen og hjulpet mig til at bevare roen selv i pressede perioder. Det har været en stor fordel for mig både privat og ift. mit arbejde."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere