Allan Thorsgaard Madsen - Mentor, Coach

Allan Thorsgaard Madsen

Mentor, Coach

Svinninge

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale - 5 sessioner 2.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale - 3 sessioner 1.300 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Direkte - Dybdegående - Anerkendende - Menneskekærlig - Konfliktspecialist Allan Thorsgaard Madsen - Mentor, Coach

Beskrivelse

Selvudvikling - Selvkærlighed - Konfliktløsninger – streesfri - krænket - arbejdssituation - angst - sygemelding m.fl.


Kender du det, at tankerne løber af med dig og din adfærd kommer til at afspejle et dårligt billede af dig selv?

 

Ender du tit i utilsigtede konflikter eller magtkampe?

 

Har du problemer med kærligheden, enten i det parforhold du allerede er i – eller med det forhold du drømmer om?

 

Eller føler du dig ofte splittet og ved ikke hvilken vej du skal gå privat/arbejdsmæssigt ?


Er du stresset - måske sygemeldt - og sidder fastlåst i din situation ?


Savner du glæde i livet ?


Savner du støtte i i dit liv i forbindelse med sorg, krise og tab ?


Med et coachingforløb får du mulighed for at møde dig selv og lære at anerkende dine konflikter. Dette vil give dig et meget bedre selvbillede og en følelse, du kan bruge, for at komme af med dine konflikter – og nå dine personlige mål.

 

Hvad er dit mål...?

Uanset hvad dit mål er, vil jeg som coach støtte dig til forandring.

 

Mødet med sig selv i mødet med andre er for mange mennesker endog meget svært - men når du elsker mødet med dig selv, da vil mødet med andre blive virkelig exceptionelt.


Jeg glæder mig til, at sætte gang i dine mål.

 

Kærlig hilsen

 

Allan

 

 


Klientudtalelser

Kim - København - ""Jeg er selvstændig og havde brug for hjælp i forhold til arbejdsrutiner, stres og manglende fritid. Allan provokerede mig til at tænke nye mønstre. Den bedste coach jeg nogensinde har mødt - og jeg har prøvet en del efterhånden. Jeg er kommet videre med mine ønsker for min virksomhed og mit liv efter sessioner hos Allan"."  Læs mere  Læs mindre

Pia - København - ""Jeg har fået et sessionsforløb hos Allan og de målsætninger jeg kom med, fik jeg ført ud i livet. Jeg var i trygge hænder og følte en stor relation i den måde Allan coacher på. Nogle gange kørte jeg derfra irriteret, fordi Allan stiller nogle irriterende spørgsmål. Det var netop disse spørgsmål, som gav mig forandringer til at komme i mål. Stor anerkendelse til Allan"."  Læs mere  Læs mindre

Andreas - Holbæk - ""Jeg har været meget glad for mit mentorforløb hos Allan igennem næsten 1 år. Allan lærte mig om konflikter med sig selv og fik mig til at se skolen på en positiv måde. Jeg kan kun anbefale Allan"."  Læs mere  Læs mindre

Drengene fra 5. M - ""Et mentorforløb hos Allan har givet os bedre forståelse for de konflikter vi har med os selv og med andre. Vi er alle blevet bedre venner og en bedre ven for andre. Der er blevet mere ro i klassen"."  Læs mere  Læs mindre

Mathias 11 år - ""Jeg var en ulykkelig tyk dreng, der blev moppet i skolen. Jeg havde ingen venner. I dag har jeg tabt 11 kilo, fået stort selvværd og stor selvtillid og har en masse venner. Jeg har vendt kun dårlige mønstre i mit liv til kun gode mønstre. Jeg er en lykkelig dreng. Takket være Allan""  Læs mere  Læs mindre

Trine - Svinninge - ""Allan hjalp mig med at leve et normalt liv. 3 sessioner med Allan har hjulpet mig mere end de 16 år jeg har været i psykiatrisk behandling. Jeg fik mit liv tilbage med fritidsinteresserer, veninder og min angst er dæmpet så meget, at jeg nu tør mit liv"."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.