Allan Petersen - Psykolog

Allan Petersen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Som psykolog har jeg i snart 20 år arbejdet med stærkt traumatiserede mennesker i ofte meget svære livssituationer. Allan Petersen - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTKTES VIA GOMENTOR


Jeg har en fortid som pædagog, og jeg har været leder i 10 år inden jeg startede på psykolog uddannelsen. Både som pædagog, leder, og som psykolog har jeg i snart 20 år arbejdet med stærkt traumatiserede mennesker i ofte meget svære livssituationer. Jeg har derfor stor erfaring med krisehåndtering; herunder krisestyring, debriefing, kriseintervention i grupper og individuelt.

INDIVIDUEL TERAPI:
Som mennesker forandrer og udvikler vi os hele livet i samspil med vores personlighed, vore relationer til andre mennesker og verden omkring os. Forandringer sker som en livslang og naturlig proces, som drives frem af begivenheder i vores liv. Nødvendigheden af at tilpasse sig stadigt nye livsomstændigheder er et grundvilkår for mennesker.

Men vi slipper ikke gerne vores vante forestillinger, tanker og handlemønstre!

Når noget i vores personlige eller professionelle liv ikke er, som vi ønsker, er tiden inde til en ændring. Når det ikke lykkes ved egen, familiens eller venners hjælp kan det være relevant at søge hjælp hos en psykolog eller terapeut. Vi kan hjælpe dig med at komme gennem en svær periode og styrke dig i at finde ressourcer, nye handlemåder og andre vinkler at anskue livet på. Dermed øges muligheden for positiv og meningsfuld forandring i dit liv.

PARTERAPI:
Parterapi kan være en hjælp i mange parforhold, hvor det liv og den glæde og nærhed, som kendetegner et godt og varmt forhold, mangler.

Trods de bedste intentioner kan selv små misforståelser i hverdagen udvikle sig til konflikter. Gnisten er væk og ofte er begge ulykkelige over magtkampene, men ved ikke, hvad der skal til for at ændre det. Hver for sig er parterne tilbøjelige til at placere skylden hos den anden. Det er imidlertid ikke personerne, men derimod samspillet, der er skurken og derfor også samspillet, som skal ændres for igen at få gnisten til at springe.

Lær at kommunikere med hinanden og opnå større gensidig forståelse. Bliv bedre til at give udtryk for:
- hvad du mener og føler
- hvad du ønsker, at Jeres parforhold skal indeholde
- og hvad du forventer, parforholdet skal bibringe Jer i fremtiden

Derudover arbejder jeg med:
- Supervision af personalegrupper i særligt belastet arbejdsmiljø.
- Supervision af ledere samt psykologer på vej mod autorisation
- Individuel terapi
- Gruppeprocesser
- Konflikthåndtering
- Undervisning og foredrag

Jeg har vægtet at få en solid efteruddannelse i krisepsykologi, supervision, kognitiv terapi, ACT og Mindfulness.

Jeg er uddannet mindfulnesstræner og holder jævnligt kurser, workshops og temadage om mindfulness for virksomheder og private.

Jeg er medlem af:
- Dansk Psykolog Forening
- Dansk selskab for ACT
- Dansk krise- og katastrofepsykologiske selskab
- ESTSS (The European Society for Traumatic Stress Studies)

Du er meget velkommen til at kontakte mig.              

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere