Alicia Raff - Coach, Mentor

Alicia Raff

Coach, Mentor

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er du klar til forandring? Det er mit Motto og min livs filosofi er. Vi alle har de ressourcer der skal til for at nå vores mål. Alicia Raff - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Jeg ønsker at gøre en forskel for dig der vil hjælpe dig selv. Du skal være KLAR TIL FORANDRING. Det betyder at du skal have lyst til at ændre noget i din hverdag.

 

Mor til 2 som har været i et forløb hos mig forklarer det således. Jeg havde mod, lyst og vilje til at forandre mit liv. Det var både store og små forandringer der skulle til. Det skete kun fordi jeg selv var klar, ikke fordi det var et krav fra min omverden, det var et ønske jeg havde.


Jeg tilrettelægger blandt andet individuelle forløb, hvor du genfinder din indre GPS i dit liv og samtidig bliver meget bevist om dit tidsforbrug i forhold til dig selv, dit arbejde og din fritid i forhold til dit mål.

 

Vigtigst er at finde dit eget mål med din udvikling.

 

Lige nu har jeg den store fornøjelse at hjælpe flere personer som godt vil tabe sig. Nogle af deres udfordringer:

  • Er at finde tid til motion.

  • At finde motivationen for et vægttabet.

  • Er at finde målet eller hvorfor de gerne vil have et vægttab.

  • Har også være at have en plan B, når de besværlige dage kommer, for det gør de.

Det er her jeg hjælper fordi der skal gøres plads til den nye livsstil.

 

Jeg har også gode resultater og erfaring med følgende:

  • Målsætning og handlingsplaner til private.

  • Tilrettelægge og gennemfører unikke forløb med udgangspunkt i de behov, ressourcer og udfordringer du har.

     

Jeg har et inderligt ønske om at gøre en forskel for dig, som sidder fast i dine gamle vaner og overbevisninger, og jeg glæder mig meget til du ringer. Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale på ca. 20 minutter.

 

Du er meget velkommen til at ringe nu på  89885646

Husk, jeg tror på dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere