Aida Saraz - Coach, Mentor, Parcoach, Børn og unge coach

Aida Saraz

Coach, Mentor, Parcoach, Børn og unge coach

Frederiksberg, Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

10 sessioner 7.500 kr. Aftal tid

6 sessioner 4.900 kr. Aftal tid

3 sessioner 2.550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Videosamtaler

10 sessioner (GoMentor videosession) 7.500 kr. Aftal tid

6 sessioner (GoMentor videosession) 4.900 kr. Aftal tid

3 sessioner (GoMentor videosession) 2.550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Aida Saraz - Coach, Mentor, Parcoach, Børn og unge coach

Beskrivelse

 

Coaching betyder at flytte mennesker. Er du klar til at rykke dig i livet?


Find ind til din glæde, din trivsel og dit fulde potentiale. Gennem et coachingforløb hos mig, vil du blive mere bevidst om dine handlinger, dine tanker og dine følelser, som tilsammen udgør de tilstande du er i. Du vil få øje på, hvorfor du lader dig forhindre i at gå efter dine mål eller ønsker, og du får værktøjerne til at ændre på dine uhensigtsmæssige mønstre, så du kan komme i mål.


Føler du dig fastlåst eller udfordret pga…

 • Bekymring og usikkerhed
 • En vigtig samtale du vil tage
 • Angst, depression eller stress
 • Manglende selvværd
 • Svær barndom/ungdom
 • Problemer i dit parforhold, eller øvrige relationer
 • Problemer med din chef, eller kollegaer
 • Du har gået, eller går igennem en krise
 • Dine relationer
 • Din kommunikation
 • En stor beslutning du skal træffe

Og vil du gerne...

 • Opleve mere glæde, overskud og frihed i livet
 • Have mere indre ro og hvile i dig selv
 • Blive afklaret
 • Blive bedre til at tackle udfordringer
 • Opleve mere mental velvære og selvsikkerhed
 • Opnå det du drømmer om, og længes efter
 • Få mere selvindsigt og udvikle dig 

Kan du svare ja til blot et par af ovenstående, vil du have glæde af at blive coachet.


Som coach støtter jeg dig igennem processen, men jeg tager ikke ansvaret fra dig. Jeg coacher dig ud fra en overbevisning om, at du har præcis det i dig, du har brug for, for at klare dig. 


Gennem mit tidligere arbejde som mentor og kontaktperson har jeg arbejdet med psykisk syge og sårbare unge og voksne: Særligt med diagnoser som borderline, angst, depression, skizotypi, bipolar lidelse. Derudover er jeg selv en mønsterbryder, der er gået fra en svær ungdom med psykiske problemer, depression og angst, tværkulturelle udfordringer, usunde parforhold, mistrivsel, selvskade og selvsabotage - til et liv fyldt med glæde, overskud, sunde relationer, bevidst forældreskab, min egen familie, succes og ambitioner. Et liv hvor jeg støtter andre i deres udvikling og proces - uanset om det er lederen der vil udvikle sig i sin lederrolle, folk med angst der vil ud af det, eller parforholdet der er udfordret.

Jeg er Mindjuice-certificeret Mastercoach og mentor. Det betyder, at jeg har gennemført flere års træning i kognitiv/transformativ coaching, skyggearbejde, Enneagrammet, systemisk metode, personligt lederskab og kraftfuld kommunikation. Jeg er desuden trænet i teamcoaching, projektledelse, konflikthåndtering og mentoring. 
Mindjuice Academy har den højest rangerede coachuddannelse i landet, og er en uddannelse certificeret af ICF -  International Coach Federation - en certificering der er utrolig svær at få, og som kun 3 uddannelser i Danmark har fået. Som coach forpligter jeg mig til at efterleve ICF's etiske regler.

Jeg tilbyder også teamcoaching, workshops og undervisning i Enneagrammet og kraftfuld kommunikation for virksomheder. Kontakt mig for nærmere info.


Det kan du regne med fra mig:

 • Jeg er professionel og empatisk
 • Jeg har en passion for personlig udvikling
 • Jeg har fokus på dig og dine målsætninger
 • Jeg er ærlig, fokuseret, og vender tingene på hovedet for dig
 • Jeg støtter dig i at komme i handling, så du kan få indfriet dine mål.

 

Kontakt mig gerne for en gratis indledende samtale.

Klientudtalelser

Naya, 29 år, konsulent - "Forløbet var lærerigt! Aida er meget dygtig til at lytte, og et meget behageligt og rart menneske. Det er nemt at åbne sig op overfor hende. Jeg fik mange nye vinkler på tingene og en ny anskuelse af nogle problemstillinger. Hun er en god lytter og dygtig til at sætte sig i folks sted. Jeg vil uden tvivl anbefale andre et forløb. Man kan lære meget om sig selv og sin udvikling. "  Læs mere  Læs mindre

Julie, 36 år, studerende - "Det var et rigtig godt forløb og meget udbytterigt. Jeg følte mig støttet undervejs, men blev også udfordret i antagelser om mit syn på mig selv, min formåen og tilgang til andre. Jeg fik større tro på egne evner og modet til i større grad at træde ud over min egen comfortzone. Aidas styrker er, at hun er støttende og udfordrende i passende mængder. Jeg vil anbefale andre i at starte i et forløb hos Aida."  Læs mere  Læs mindre

Søren, 47 år, faglærer - "Aida var tillidsfuld og oprigtigt - hvilket gav mig mulighed for at jeg kunne åbne op og være mere tro mod mig selv. Hun var god til at spørge ind til de værdier og udfordringer der lå rigtigt dybt, og igennem dette gav mig muligheden for at udnytte mit fulde potentiale med de emner som jeg arbejde med i mine coaching lektioner. Utrolig tillidsfuld og professionel coach der ovenikøbet er en sød og rar person. Aida får mine varmeste anbefalinger, hun er en professionel, dygtigt og en kompetent coach. "  Læs mere  Læs mindre

Line, 36 år, selvstændig - "Som coach er Aida meget vedholdende. Hun støtter dig i at undersøge helt ind til sagens kerne, og holder dig dig fast i at finde ud af, hvad der virkelig er på spil. Hendes ro smitter af og jeg følte mig i trygge hænder. Jeg fik rigtig meget ud af mit forløb. Det jeg dog hæftede mig mest ved, var at jeg igen og igen fik øje på det samme mønster hos mig selv. Den øjenåbner har jeg virkelig kunne bruge til noget både i mine tanker og i min kommunikation med andre. Aida er dedikeret, nærværende og meget anerkendende. Hun er god til at skabe et rum, som man føler sig tryg i. Jeg vil jeg bestemt anbefale andre et coachinfgforløb hos Aida. Hun er en fantastisk coach, der rummer de kvaliteter, som jeg sætter pris på i form af ærlighed, mod, anerkendelse, empati, ro og nærvær. "  Læs mere  Læs mindre

Sanne, 34 år, Tandlæge - "Forløbet var baseret på fuldkommen ærlighed. Jeg følte mig tryg men samtidig tilstrækkelig udfordret så jeg fik maksimalt ud af forløbet. Jeg var godt støttet i hele forløbet og jeg vidste at altid kunne ringe selvom det var uden for aftalt session. Aida har hjulpet mig til at finde mit fulde potentiale og har været en uundværlig del i rejsen mod at skabe det liv som jeg gik og længtes efter. Jeg fandt frem til at jeg er god nok præcis som jeg er. Jeg lærte at tænke mere positivt og fokusere på hvad jeg gerne ville fremfor ting/fejl som jeg gerne ville undgå. Aida er som coach meget tryghedsskabende, inspirerende og deler af egne erfaringer. Hun er modig og tør derfor stille de lidt mere udfordrende spørgsmål hvoraf jeg virkelig lærte mig selv at kende. Af hjertet TAK."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere