Agnete Fensvig - Coach

Agnete Fensvig

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg kan skabe tillid i relationen og motivere, selv der hvor et menneske er allermest sårbar. Agnete Fensvig - Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

Jeg hedder Agnete Fensvig. Velkommen til min profil

Forandring i livet kræver også forandring rent mentalt. Det kan for mange virke uoverskueligt, måske næsten håbløst, at finde styrken til at vende en personlig krise til konstruktiv udvikling.

Hos mig får du hjælp til bedre håndtering af en given livssituation. Du får nye perspektiver, som hjælper dig til at nuancere dit billede af dig og det, som du finder svært her og nu. Mit fokus er dine ressourcer og dit uudnyttede potentiale. Jeg hjælper dig til at ændre adfærd, hvor dette måtte være hensigtsmæssigt.

Jeg har særlig erfaring med:

 • Personlige og sundhedsfaglige problemstillinger
 • Personlig udvikling og støtte til forandring
 • Hjælp til at håndtere sygdom 
 • Hjælp til rollen som pårørende
 • Overgangen fra erhvervsaktiv til et indholdsrigt seniorliv
 • 55+
 • Udvikling og trivsel på arbejdspladsen

Ikke alle har nogen at drøfte personlige anliggender med. Andre har erfaret, at det ikke altid er lige let at diskutere med familie og venner. Endeligt er det tvivlsomt, at det medfører nogen positiv forandring, når der ikke er tale om en professionel sparringspartner.

Med min baggrund som autoriseret sygeplejerske er jeg optaget af at drage omsorg og kan arbejde med såvel personlige som sundhedsfaglige problemstillinger. Som udviklingskonsulent og mastercoach har jeg fokus på et liv i balance. Dermed kan jeg motivere og inspirere til personlig udvikling og vækst nu og i fremtiden. Målet er, at du kommer til at matche den virkelighed du befinder dig i på en meget mere hensigtsmæssig måde. Jeg tilbyder en personlig og professionel samtale i et trygt og fortroligt rum. I et forløb hos mig vil du altid blive mødt dér, hvor du er lige nu, med et autentisk nærvær - Det skaber tillid i relationen og dermed gode muligheder for, at du kan udvikle dig.

Min store passion er at arbejde med seniorer. Min overbevisning er, at et seniorliv er fuld af glæder, hvis man forstår at udnytte dem. Det vil altid synes bedre at være rask en syg, men det essentielle er, hvordan man har det indeni. Det er dét, vi sammen kan gøre noget ved. Hvis du af fysiske årsager er begrænset i at komme til mig eller blot foretrækker at være hjemme i trygge omgivelser, tilbyder jeg nu hjemmecoaching med stor succes.

Erhvervscoaching

Med ballast i mit 15 år lange karriereforløb indenfor HR og International handel, er jeg godt rustet til at forstå den virkelighed, som mange virksomheder befinder sig i. Som professionel sparringspartner kan jeg hjælpe med at skabe en kobling mellem virksomhedens udfordringer og medarbejdernes trivsel og udvikling. Til dette benytter jeg mig af målrettet dialog samt coaching af udvalgte medarbejdere, med henblik på at mindske stress og skabe bedre trivsel. 
Jeg er meget optaget af at skabe bedre seniorpraksis på arbejdsmarkedet herunder den professionelle tilbagetrækning. 

Coaching kan bl.a. anvendes til disse aspekter:

 • Øget selvindsigt
 • Jobfunktion og ressourcer
 • Arbejdsglæde og motivation
 • Kommunikation og feedback
 • Overblik og arbejdsopgaver
 • Attitude overfor kollegaer
 • Værdier og overbevisninger

Kontakt mig gerne med henblik på en uforpligtende forsamtale, hvor vi sammen kan afdække, hvordan et forløb hos mig kan hjælpe dig. Du finder mit nummer under mit billede, hvor du også kan bede om at blive ringet op.

Jeg tilbyder klippekort hvor du kan spare ml. 10%-20%.

Klippekort x 5: Standard 3825kr - 60+ Seniorpris 2700kr

Klippekort x 10: Standard 6800kr - 60+ Seniorpris 4800kr


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Ved online betaling via hjemmesiden trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).
Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere