Johanna Lassen - Stresscoach, Business coach, Coach

Johanna Lassen

Stresscoach, Business coach, Coach

København, Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Business-coaching 550 kr. Aftal tid

Er businesscoaching noget for dig?

Et forløb med fokus på karriere/business-mentoring og coaching er en effektiv måde, at nå dine mål, og arbejde med din personlige og faglige udvikling.

Hvor vil du gøre en forskel i dit liv med din karriere?”

Hvad lægger du mest vægt på i dit samarbejde med andre?

Hvor kører du som regel fast?” Hvad motiverer dig når du er kørt fast?

Dtte er eksempler på såkaldte kraftlfulde spørgsmål. De fleste er ikke vant til at få stillet denne type spørgsmål. Men det er netop her vi  åbner op for udvikling når vi eksempelvis ønsker at arbejde med at nå vores mål, skabe retning, afklaring eller balance og det er netop åbne spørgsmål, samt nysgerrighed og fokus på at støtte dig i din udvikling, coaching bygger på.

Igennem et coachingforløb kan du: Bliv skarp på dine kompetencer - faglige og personlige Bliv afklaret med dine mål og karrierevej Styrk motivation og effektivitet-og opnå dine faglige og personlige mål Find balance i arbejdslivet: Trivsel og work-life balance Få sparring og hjælp til en konkret plan for din fremtidige karriere, til strategisk udvikling og optimering af drift i din virksomhed Få coaching og mentoring i forbindelse med start-up. Jeg tilbyder 30 minutters gratis forsamtale pr. mail eller videoopkald. Ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Janne Englev Gesner

Stresscoaching 450 kr. Aftal tid

Er stresscoaching noget for dig ?

”Gøre” er at være fokuseret, styret, og handle med intentionen.

”Være” får det hele til at flyde i dit liv.

”Gøre” handler om at generere, skabe, og være ansvarlig. ”Være” handler om at lade det hele ske, give slip, og acceptere livet som det nu er.

Stress coaching, har fokus på at støtte op om en helhedsorienteret tilgang til livet. Vi se i forløbet på både ”at gøre” og ”at være” og hvordan vi igennem skift i mindset og via nye strategier skaber balance. Hvorfor vi bliver stressede Din krop håndterer stress på samme måde som den gør med frygt. Kroppen fornemmer en trussel og spørger: "Skal jeg kæmpe eller flygte?" Den standser mindre, og ikke nødvendige kropslige aktiviteter. Når vi kæmper eller flygter, har vi for eksempel ikke brug for at kunne tænke logisk, fordøje mad, og have sex. Så er det mere nødvendigt at kunne kæmpe, eller løbe. Der kommer også flere næringsstoffer til vore muskler, og blodets evne til at størkne bliver forøget, hvilket giver en stærk øget risiko for blodpropper, hvis vi er stressede i lang tid. Der kommer også stresshormoner ud i blodet, blandt andet adrenalin og kortisol. Oprindelige var det meningen, at denne tilstand kun skulle vare i kort tid, mens vi kæmpede med det vilde dyr, eller flygtede fra det. Så er det en meget god måde for kroppen at reagere på, men hvis man forbliver i denne alarmtilstand for længe, så bliver tilstanden skadelig, og får den modsatte virkning end den egentlig skulle. Den slider os simpelthen op. Det bliver et problem, når vi mere eller mindre hele tiden er i denne tilstand, for så begynder vi at tænke i ekstreme baner, og vores dømmekraft bliver påvirket. Det betyder, at vi får svært ved at håndtere de problemer vi står overfor, specielt de besværlige, og de længerevarende. Problemer med koncentrationen, og hukommelsen, er noget af det de fleste med stress, og depression klager over. Der drøner simpelthen for meget rundt i hovedet på dem, og optager al pladsen.

Igennem coachingteknikker, fokus på livsstilsændringer og ved at tilegne dig nye redskaber og teknikker der skaber ro i dit nervesystem og optimale betingelser for bedring, kan et forløb med fokus på stresscoaching skabe store positive livsændringer.  Effekten kan ofte mærkes i form af forbedringer i dit helbred, bedre performance på dit arbejde og ikke mindrs øget livskvalitet og arbejdsglæde.

Er du stresset, og klar til at gøre noget ved det ?

Stress er et signal fra kroppen, om der er behov for ændringer. Læser du lige nu om et coachingforløb med fokus på stresshåndtering, er det sansyneligvis fordi du mærker på egen krop, at der er behov for ændringer. Tillykke! Det betyder nemlig med overvejende sansynelighed, at du er åben og villig overfor at kigge ærligt på dine uhensigtsmæssige handle og tankemønstre. I erkendelsen af der er behov for ændringer ligger et stort udviklingspotientiale. Det kan give dig en fornyet styrke, og måske være springbrættet til i endnu højere grad at leve et liv efter dine egne værdier.

Udover en uddannelse som stress, mastercoach og sundhedscoach med mindfullnessoverbygning har jeg en baggrund som serieiværksætter. Med mange kasketter på i mit arbejdsliv, og tilvalg af den usikkerhed der følger med start-ups har jeg selv haft behov for at finde redskaber og arbejde koncentreret med work/life balance og jeg har mærket på egen krop hvad langvarig stress gør ved kroppen og fundet en vej i og ud på den anden side. 

Forløbet bliver tilpasset dig

Et forløb med fokus på stresscoaching vil blive tilpasset dine behov og ønsker. Jeg er her som allieret og rejsepartner, for at støtte op og igennem effektive coachingteknikker, at hjælpe dig mod højere grad af balance.

Du har inden eventuel tilmelding mulighed for 30 minutters gratis forsamtale og du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål til forløbet.

Der gives 25 procent rabat på alle behandlinger til studerende og ledige på overførselsindkomst

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

27 62 65 05

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

27 62 65 05

Videosamtaler

Stresscoaching (GoMentor videosession) 250 kr. Aftal tid

Tilbyder i anledning af COVID-19 krisen lige nu coaching til under halv pris alle uanset om du er ramt personligt af krisen


Er stresscoaching noget for dig ?

”Gøre” er at være fokuseret, styret, og handle med intentionen.

”Være” får det hele til at flyde i dit liv. ”Gøre” handler om at generere, skabe, og være ansvarlig.”Være” handler om at lade det hele ske, give slip, og acceptere livet som det nu er.

Stress coaching, har fokus på at støtte op om en helhedsorienteret tilgang til livet. Vi se i forløbet på både ”at gøre” og ”at være” og hvordan vi igennem skift i mindset og via nye strategier skaber balance. Hvorfor vi bliver stressede Din krop håndterer stress på samme måde som den gør med frygt. Kroppen fornemmer en trussel og spørger: "Skal jeg kæmpe eller flygte?" Den standser mindre, og ikke nødvendige kropslige aktiviteter. Når vi kæmper eller flygter, har vi for eksempel ikke brug for at kunne tænke logisk, fordøje mad, og have sex. Så er det mere nødvendigt at kunne kæmpe, eller løbe. Der kommer også flere næringsstoffer til vore muskler, og blodets evne til at størkne bliver forøget, hvilket giver en stærk øget risiko for blodpropper, hvis vi er stressede i lang tid. Der kommer også stresshormoner ud i blodet, blandt andet adrenalin og kortisol. Oprindelige var det meningen, at denne tilstand kun skulle vare i kort tid, mens vi kæmpede med det vilde dyr, eller flygtede fra det. Så er det en meget god måde for kroppen at reagere på, men hvis man forbliver i denne alarmtilstand for længe, så bliver tilstanden skadelig, og får den modsatte virkning end den egentlig skulle. Den slider os simpelthen op. Det bliver et problem, når vi mere eller mindre hele tiden er i denne tilstand, for så begynder vi at tænke i ekstreme baner, og vores dømmekraft bliver påvirket. Det betyder, at vi får svært ved at håndtere de problemer vi står overfor, specielt de besværlige, og de længerevarende. Problemer med koncentrationen, og hukommelsen, er noget af det de fleste med stress, og depression klager over. Der drøner simpelthen for meget rundt i hovedet, og optager al pladsen.

Igennem coachingteknikker, fokus på livsstilsændringer og ved at tilegne dig nye redskaber og teknikker der skaber ro i dit nervesystem og optimale betingelser for bedring, kan et forløb med fokus på stresscoaching skabe store positive livsændringer. Effekten kan ofte mærkes i form af forbedringer i dit helbred, bedre performance på dit arbejde og ikke mindrs øget livskvalitet og arbejdsglæde.

Er du stresset ?

Stress er et signal fra kroppen, om der er behov for ændringer. Læser du lige nu om et coachingforløb med fokus på stresshåndtering, er det sansyneligvis fordi du mærker på egen krop, at der er behov for ændringer. Tillykke! Det betyder nemlig, at du sansyneligvis er åben og villig overfor at kigge ærligt på dine uhensigtsmæssige handle og tankemønstre og lære nye teknikker der kan styrke og hjælpe dig fremover. I erkendelsen af der er behov for ændringer ligger et stort udviklingspotientiale. Det kan give dig en fornyet styrke, og måske være springbrættet til i endnu højere grad at leve et liv efter dine egne værdier.

Udover en uddannelse som stress, mastercoach og sundhedscoach med mindfullnessoverbygning har jeg en baggrund som serieiværksætter. Med mange kasketter på i mit arbejdsliv, og tilvalg af den usikkerhed der følger med livet som selvstændig, har jeg selv haft behov for at finde redskaber og arbejde koncentreret med work/life balance. Jeg har mærket på egen krop hvad langvarig stress gør ved kroppen, og fundet en vej i og ud på den anden side.

Forløbet bliver tilpasset dig Et forløb med fokus på stresscoaching vil blive tilpasset dine behov og ønsker. Jeg er her som allieret og rejsepartner, for at støtte op og igennem effektive coachingteknikker, at hjælpe dig mod højere grad af balance.

Du har inden eventuel tilmelding mulighed for 30 minutters gratis forsamtale og du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

Der gives 25 procent rabat på alle behandlinger til studerende og ledige på overførselsindkomst. 

Business-coaching (GoMentor videosession) 250 kr. Aftal tid

Tilbyder lige nu i anledning af COVID-19 krisen coaching til under halv pris. uanset om du er eller din virksomhed er ramt.


Er businesscoaching noget for dig?


Et forløb med fokus på karriere/business-mentoring og coaching er en effektiv måde, at nå dine mål, og arbejde med din personlige og faglige udvikling. 


 • Hvor vil du gøre en forskel i dit liv med din karriere?” 
 • Hvad lægger du mest vægt på i dit samarbejde med andre?
 • Hvor kører du som regel fast?”
 • Hvad motiverer dig når du er kørt fast?


De fleste er ikke vant til at få stillet kraftfulde spørgsmål. Men det er netop denne type spørgsmål der åbner op for og rykker når vi eksempelvis ønsker at arbejde med at nå vores mål, skabe retning, afklaring eller balance og det er netop åbne spørgsmål, samt nysgerrighed og fokus på at støtte dig i din udvikling, coaching bygger på.


gennem et coachingforløb kan du:

 • Bliv skarp på dine kompetencer - faglige og personlige
 • Bliv afklaret med dine mål og karrierevej
 • Styrk motivation og effektivitet-og opnå dine faglige og personlige mål
 • Find balance i arbejdslivet: Trivsel og work-life balance
 • Få sparring og hjælp til en konkret plan for din fremtidige karriere, til strategisk udvikling og optimering af drift i din virksomhed
 • Få coaching og mentoring i forbindelse med start-up.

 

Jeg tilbyder 30 minutters gratis forsamtale pr. mail eller videoopkald.

Ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Janne Gesner 


Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

27 62 65 05

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Female startup og business-mentor, stress og livsstilscoach Johanna Lassen - Stresscoach, Business coach, Coach

Beskrivelse

Female business mentor, stress og livsstilscoach

Er du kvindelig iværksætter og søger du en erfaren mentor og/eller coach i forbindelse med opstart eller drift af din virksomhed, så er du kommet til rette sted.

Når du starter op som selvstændig iværksætter er der ofte mange spørgsmål der melder sig. Du er på ukendt territorium og har mange kasketter på i en start-up. Der er mange veje du kan gå og mange både større og mindre beslutninger der skal tages. Måske har du svært ved at få planlægningen til at hænge sammen, tiltrække kunder eller at finde ud af, hvad du vil, måske har du svært ved at skabe balance imellem arbejdsliv og privatliv.

Det er det ofte en stor fordel at finde en allieret du kan sparre med og læne dig op af i processen. Du undgår de værste faldgruber effektivisere og kommer væsentligt hurtigere fra start.

Et coachingforhold kan man godt kalde en ”designet alliance” Forholdet er designet fordi det er tilpasset så det opfylder dine behov. Det er en alliance fordi begge parter, er dybt involverede i at få det til at fungere. Du får ikke bare et færdigstrikket program fra skuffen, men et samarbejde der er specielt tilpasset til dig.

Mangler du en til at:

• Se på din virksomhed udefra og dermed give objektive råd.

• Spotte det oplagte. hjælpe dig med at sætte retning, så du ikke kører i cirkel og spilder tiden.

• Give ærlig og konstruktiv feedback

• Give et “nødvendigt kærligt spark” og dermed holde dig op på dine planer, så de bliver til noget.

• Lære dig at kunne sælge og holde dig på sporet, uden ondt i maven

Jeg kan hjælpe dig når du står overfor nye udfordringer, er du ny i lederjobbet, trænger til forandringer eller ønsker at videreudvikle dig i din karriere.


Min erhverves baggrund

Personligt har jeg en baggrund som serieiværksætter og selvstændig. Jeg har i den forbindelse både haft designvirksomheder, hvor jeg har siddet fra første skitse til produktet nåede butikkerne.

Jeg har siddet som konsulent med fokus på design og bæredygtighed, har uddannelse og erfaring som business og sundhedscoach og senest er jeg stifter af en onlineplatform der arbejder med verdensmålene.

Dermed har jeg bred viden indenfor opstart og drift. Er anerkendt for mine evner indenfor innovation og konceptudvikling, hvor jeg eksempelvis blev indstillet til Danish Design Award i 2016 i kategorien Clean World og har været dommer på DTU flere år i træk på Grøn Dyst.

Min uddannelsesbaggrund

Som uddannet mastercoach, stresscoach, businesscoach og sundhedscoach kanstyre dit udviklingsforløb og give sparring og mentoring ud fra dine behov.

Udover min faglighed indenfor coaching har jeg en række uddannelsesforløb og kurser bag mig indenfor business, ledelse og marketing.

Privat er jeg stolt mor til to skønne unger. Jeg er stifter og ejer af en virksomhed med 7 ansatte. Min fritid bruger jeg i naturen, med mit netværk og familie, jeg meditere dagligt og dyrker lidt yoga og løb. Herudover læser jeg en del for jeg er nysgerright anlagt ig vild med at tilegne mig ny viden. Personlig og faglig udvikling fylder en del i den sammenhæng.


Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig :)


Bedste hilsner


Johanna

Klientudtalelser

Anne Jeppsen - "Jeg er selvstændig konsulent indenfor det bæredygtige område. Jeg havde brug for at få sparring på optimering af min forretning, og få balance imellem rollen som mor og iværksætter. Tingene havde før en tendens til at flyde sammen for mig, det har jeg nu fået en meget bedre struktur på. "  Læs mere  Læs mindre

Michelle Larsen - "Som leder i en mindre virksomhed har jeg en travl hverdag med mange jern i ilden. Coachingen har givet mig redskaber, netværk og en overordnet struktur på hverdagen der har giver fornyet energi og overblik. Stor anbefaling herfra."  Læs mere  Læs mindre

Simone Bylow - "Jeg har haft fornøjelsen af et coachingforløb med Johanna. Hun har igennem forløbet udvist stor empati og indlevelse, men også formået at bevare meta i forhold til sparring og rådgivningsforløb i forbindelse med livsstilsforløb, hvor jeg har arbejdet på at ændre sundhedsvaner og få mere balance ind i hverdagen. "  Læs mere  Læs mindre

Mads Emil Sørensen - "Jeg har igennem forløbet med Johanna Lassen fået redskaber til at håndtere en længerevarende arbejdsrelateret stress. Via samtaler og konkrete redskaber har forløbet styrket mig og givet den fornødne ro i krop og hoved der har gjort at jeg nu ikke længere er sygemeldt."  Læs mere  Læs mindre

Kirsten Simonsen - "Som nystartet iværksætter har jeg haft svært ved at overskue de mange roller jeg dagligt har skulle udfylde. Samtidig har det været en udfordring at skabe balance imellem arbejdsliv og privatliv. Via forløbet hos Johanna har jeg fået støtte og sparing der har givet mig fornyet overblik og overskud i hverdagen. Jeg anbefaler på det varmeste."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere